sâmbătă, 22 octombrie 2011

Fix pentru PS3-uri brick-uite!

20111022-083625.jpg

Din capul locului va spun ca aceasta metoda nu functioneaza pentru toti, depinde de momentul in care vi s-a brick-uit consola.

Pentru cei care mai aveti console brick-uite de pe vremea aparitiei primelor CFW 3.55 va aduc o veste buna, echipa Gitbrew a scos un fix aflat inca in stadiul beta care se pare ca rezolva problemele care le-ar fi suferit un PS3 in urma unui flash nereusit de firmware. Cu alte cuvinte daca ati incercat sa instalati pe consola voastra CFW 3.55 Waninkoko (de obicei acest CFW facea probleme) si flash-uirea nu a reusit, iar cand porniti consola aceasta sta aprinsa cateva secunde si apoi se opreste singura atunci acest fix poate fi exact ce va trebuie. Nu folositi acest fix daca aveti brick la consola pe un fw mai mare de 3.55, acesta functioneaza doar pe fw 3.55 sau mai mic.

Pasi:

- puneti cele 2 fisiere pe un stick usb
- conectari stick-ul usb la PS3 cand acesta este oprit
- porniti PS3-ul si cu putin noroc veti constata hdd lucreaza dar nu aveti imagine la TV, asta e un lucru bun. Inseamna ca PS3-ul este reflash-uit din nou
- dupa cateva minute consola ar trebui sa se inchida singura, de aici trebuie sa scoateti stick-ul usb si sa inlocuiti cele 2 fisiere cu un altul care va scoate consola din service mode, il gasiti usor pe internet, LV2Diag.self (grija mare ca e diferit de cel postat aici) - daca nu il gasiti nicicum puteti sa ma intrebati si o sa-l caut pt voi
- daca consola voastra la prima pornire insa nu lucreaza nimic ci se inchide din nou relativ rapid atunci din pacate problema voastra nu poate fi rezolvata decat cu un chip tip E3 Flasher care sa rescrie NAND-ul.

Succes!
LV2Diag.self
PS3UPDAT.PUP

Un comentariu:

  1. Ai uitat un lucru:acel stick trebuie pus PE PORTUL DIN DREAPTA PS3-ului (langa bluray).

    RăspundețiȘtergere