joi, 20 octombrie 2011

Vine modare noua pentru PS3! [UPDATE continu...]




Va rog sa cititi cu atentie!

Avem confirmarea ca DeamonHades nu vorbeau prostii cand spuneau ca au un exploit cu care vom putea rula jocuri mai noi de fw 3.55 pe console modate.
O echipa din Indonezia pe nume KADO au declarat ca pot rula jocuri ce necesita fw 3.60+ pe fw 3.55 oficial prin intermediul unui stick usb numit Jailbreak 2. Aveti mai jos 2 video-uri in care este demonstrat ca jocul PES 2012 ruleaza pe fw 3.55 desi stim bine ca PES 2012 are nevoie de minim fw 3.66 instalat. In primul video ignorati prima parte a filmului cu downgrade de la fw 3.70 la 3.55 pentru ca e vrajeala. Momentul rularii jocului original de PES 2012 ne intereseaza. In al doilea film vedem cum este rulat tot PES 2012 scris pe un DVD FARA MANAGER sau alte chestii, doar consola modata pe fw 3.55 si acel stick usb. Asta inseamna multe lucruri:

- cu acel stick e posibil sa rulam jocuri noi pe fw 3.55 fara sa modam consola. Nu este inca clar daca va merge si pe un fw mai mare decat 3.55, urmeaza sa aflam
- jocurile de pe hdd vor rula si ele
- stick-ul ruleaza orice joc aparut dupa fw 3.55 (ceea ce multi asteptam)
- stick-ul se foloseste de un "exploit" si din ce am sapat pe net este identic cu exploit-ul folosit de DaemonHades fapt ce ne face sa credem ca acest exploit exista si va fi lansat curand.

Daca nu va iesi DaemonHadesc cu JFW DH al lor atunci mai mult ca sigur ca aceste stick-uri Jailbreak 2 vor invada piata. Se pare ca se repeta istoria cu prima modare aparuta la PS3 pe fw 3.41. Va trebui sa vedem daca acest stick va rula si pe fw mai mare decat 3.55. Oricum fie ce o fi exploitul exista si asta e foarte important. In acelasi timp, se pare ca acest exploit nu apartine celor de la DaemonHades. Este un exploit facut de cineva, inca necunoscut, si trimis in eter la cine trebuie pentru a-l folosi. Iar primele 2 echipe care il folosesc deja sunt KADO si DAEMONHADES. Poate fi facut chiar de Geohot, nu se stie. Principalul e, repet, ca exista si va veni pentru toata lumea curand.
Acum bineinteles ca cei de la KADO vor dori sa scoata ceva bani de pe acele stick-uri se vor grabi sa le scoata pe piata. Parerea mea ca ei vor scoate primii solutia de modare dar v-as sugera sa aveti rabdare si sa nu le cumparati pentru ca vor scoate si DaemonHades CFW si nu vom mai avea nevoie de stick.

Rezumat: acest nou stick Jailbreak 2 va rula in prima faza pe un fw oficial 3.55 (speram si mai mare pe viitor) FARA acea procedura de POWER+EJECT pe care o faceam pe fw 3.41 si ruleaza orice joc aparut dupa fw 3.55. Hai cu exploit-ul si scuze ca v-am tinut atat. :)

Cand apare? preconizez luna aceasta cel tarziu luna viitoare o sa jucam toate jocurile noi pe PS3



UPDATE: Sa va explic putin cum e cu primul video in care vedeti ca consola are fw 3.70 si apoi introducand stick-ul acela instaleaza fw 3.55 pentru a merge exploit-ul. Este, parerea mea, 100% un spoof de fw 3.70 peste fw 3.55 deoarece in momentul in care intra in recovery mode si face acel "downgrade" se vede clar ca PS3-ul cere fw 3.55 sau mai mare. Consola nu va cere niciodata un fw mai mic decat cel instalat pe ea la acel moment, deci e clar ca baietii au re-aplicat fw oficial de 3.55 pentru impresie. Poate sa le induca celor care nu stiu ca acest stick poate face si downgrade. NU face downgrade asta e sigur. Asteptam sa vedem daca va rula exploit-ul si pe fw mai mare de 3.55.

UPDATE 2: Vin stirile gramada :) Deja un site mare, ps3crunch, au confirmat ca exploit-ul e real si saptamana viitoare vor primi deja o mostra a acelui stick. Se pare ca in Indonezia se vinde deja acest stick. UOU! Can`t wait. Vom update-a stirea pe masura ce intra si alte informatii.

UPDATE 3: Se preconizeaza ca jocurile mai noi de fw 3.55 vor trebui scrise pe DVD/BD pentru a fi rulate, iar cele mai vechi vor merge de pe hdd. Un pret estimativ al stick-ului se pare ca ar fi cam 50$. O poza noua:


UPDATE 4: Un indonezian tocmai a confirmat ca solutia e reala. Au un forum la ei in tara foarte popular si lumea vuieste pe acolo deja dupa acest stick. A confirmat ca merg rulate de pe DVD/BD: PES 2012, FIFA 2012, Driver SF si se mai asteapta Batman Archam City si multe altele.

5 comentarii:

  1. Era si timpul...a fost o asteptare fooooaaaaaarte luuuuungaaaaaaaaaaaaa. :D Catanzaro,man,you are the best...keep up the good work :D

    RăspundețiȘtergere
  2. cam naspa ..sa scrii un joc de 30 de giga clar iti trebuie un blue ray disc..care sunt foarte scumpe...oricum multumim pt info...daca ramane varianta asta cu scrisul pe dvd-uri cred ca cea mai buna solutie tot xbox-ul ramane

    RăspundețiȘtergere
  3. Aia nu e problema. Numai sa vina solutia de modare. Tot sa gaseste cineva cu un bd-rw care sa scrie bd.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna treaba faci ca ne tii la curent,jos palaria.sa speram ca va iesi o solutie viabila in cele din urma..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi. Cand va iesi ceva veti fi primii anuntati.

    RăspundețiȘtergere