marți, 25 ianuarie 2011

Nelamuriri modare soft PS3, intrebari si raspunsuri!

Va astept cu intrebari, postati aici si le voi publica impreuna cu raspunsul. Va rog sa formulati nelamurirea sub forma unei intrebari scurte si la obiect.

1. Ce modele de PS3 se pot moda cu aceste Custom Firmware?
R. Orice model este compatibil cu modarea software (CFW), mai putin in cazul CFW Waninkoko care e mai pretentios si aveti posibilitatea sa va stricati consola definitiv. Din acest considerent nu o recomand.


2. Care este cel mai bun CFW cu care sa modez consola PS3?
R. Recomand CFW Kmeaw 3.55 pt ca nu va strica consola sub nici o forma. Personal mizez pe o modare safe si reversibila decat una mai stabila dar cu posibilitate mare de brick.

3. Odata modata consola se poate reveni la firmware oficial? Cum?
R. Da. Se introduce consola in Recovery Mode (aveti metoda la tutorialul kmeaw cum se face), se pune firmware oficial 3.55 pe stick in folderul PS3/UPDATE, se introduce in usb-ul consolei si se alege optiunea 6. Recomand inainte sa faceti acest pas sa faceti un format la hdd consolei din meniul consolei.

4. Care manager de backups este cel mai bun?
R. Recomand ca de obicei sa folositi ultima versiune a manager-ului vostru preferat, fie ca e Multiman, Gaia sau Rogero. De obicei ultima versiune are cele mai multe bug-uri rezolvate. Le puteti descarca de pe site-ul: www.ps3-hacks.com

5. Voi putea trece la un CFW mai bun cand va iesi spre download?
R. Bineinteles. Cum spuneam si mai sus CFW Kmeaw este perfect reversibil si dupa ce instalati din nou un firmware oficial puteti trece la ce CFW doriti.

6. Merg jocurile de pe un hdd/stick extern?
R. Da, insa pot aparea 2 probleme: a) Nu puteti copia unele jocuri pe hdd/stick extern deoarece este posibil ca unele jocuri sa aibe fisiere mai mari de 4gb ca dimensiune. Acest lucru se datoreaza faptului ca hdd/stick extern trebuie formatat fat32 pt a fi recunoscut de PS3, iar cum bine stiti fat32 nu accepta fisiere mai mari de 4gb. b) unele jocuri nu sunt compatibile si nu pornesc de pe un hdd/stick extern. Din aceste cauze va recomand sa puneti jocurile pe hdd intern al consolei si un disc original cu orice joc, introdus in drive, pt compatibilitate maxima.

7. Pot copia jocuri pe PS3 fara sa am nevoie de retea?
R. Da, se poate. Puneti jocul pe un stick/hdd extern formatat fat32. Mergeti la PS3, conectati stick/hdd, intrati in manager-ul care il aveti instalat pe PS3 si mergeti cu cursorul la joc. Apasati CERC de pe controler si veti primi un mesaj daca doriti sa copiati jocul pe hdd PS3 (hdd0), dati ok si asta e.

8. Cum se instaleaza un fisier .pkg?
R. Copiati fisierul .pkg pe un stick usb, conectati la PS3 si mergeti in meniu la Game-Install Package File, apasati X si veti vedea fisierul .pkg, apasati din nou X si acesta se va instala.

9. In timp ce transeram un joc de pe PC pe PS3 cade curentul sau internetul...se face brick la consola?
R. Nu. Acest lucru nu e posibil pentru ca copierea jocului pe PS3 nu poate afecta sistemul de operare al consolei. Cu atat mai putin internetul care nu are nici o relevanta in cazul asta.

10. Ce fac cand primesc black screen?
R. Incercati una din metodele de mai jos:
- rulati fix permissions pe ps3 (aveti link in tutorialul de instalarea cfw kmeaw)
- stergeti si instalati o versiune mai noua de multiman, gaia sau rogero manager pe care il aveti
- daca tot sunt probleme mergeti in settings la PS3 si dati Restore PS3 file system. Atentie ca veti formata hdd, apoi intrati in recovery mode (metoda e scrisa tot in tutorialul Kmeaw)si instalati fw oficial 3.55 apoi tot din recovery instalati cfw kmeaw. Apoi reinstalati ultimul manager care va place si backup-urile.

11. Este obligatoriu sa am disc cu un joc original in PS3 (oricare) pentru a rula backups?
R. Da. De ce? Daca tineti un disc cu un joc original in drive ajutati sistemul sa booteze backups fara probleme conferindu-i acestuia o compatibilitate marita. Sunt unele jocuri, de obicei cele mai vechi, care nu au nevoie de un disc in drive pentru a porni insa acestea sunt putine.

12. Pot juca online cu acest CFW Kmeaw?
R. De astazi, 27.01.2011, nu se mai poate juca online pentru ca Sony a scos un firmware nou. Trebuie asteptat sa iasa un custom firmware pentru 3.56 pentru a putea intra din nou online.

13. Se poate trece de la CFW 3.55 la firmware oficial 3.56?
R. Da. Insa nu faceti trecerea direct prin update cand va cere in meniu. Se poate trece la fw oficial 3.56 dar pierdeti modarea, aveti grija. Mergeti intai in Recovery mode si faceti acolo update la 3.55 oficial mai intai, abea apoi faceti update cand va cere sistemul in meniu. Asta ca sa nu aveti cumva neplaceri sau sa va brick-uiti consola (doamne fereste).

14. Ce este eboot? E universal? De unde gasesc sa iau un eboot original nemodificat?
R. Eboot este un fisier asemanator cu executabilul la PC. Daca acest fisier nu respecta niste reguli jocul nu va porni si veti ramane cu ecran negru. Fisierul eboot este unic pentru fiecare joc in parte. Puteti incerca sa luati de aici un eboot original: http://www.ps3news.com/forums/ps3-eboot-mods/ps3-eboot-bin-3-55-firmware-mods-link-requests-117168.html

15. Putem lua ban cu aceasta modare prin CFW?
R. Cu parere de rau trebuie sa va spun ca DA. Odata ce a iesit ieri firmware-ul 3.56 se pare ca Sony a inceput sa baneze console. N-a durat mult nu? Pfff. Oricum nu va panicati. Deocamdata singurii care au luat ban permanent au fost cei care jucau Call of Duty Black Ops. Se pare ca aceasta banare se aplica strict pentru jocul COD BO si nu pentru intreg accesul consolei la online. Practic severele Call of Duty nu vor mai accepta consola voastra online. Orice alt joc se pare ca merge.

16. Daca am instalat pe PS3 firmware 3.56 oficial pot sa fac jailbreak cu CFW 3.55 Kmeaw?
R. Nu poti face downgrade de la fw 3.56 la 3.55 pentru a face jailbreak. Daca aveti fw 3.56 instalat pe PS3 trebuie sa asteptati un CFW pt 3.56.

17. Cum putem viziona filme HD pe PS3?
R. Marea majoritate a filmelor sunt codate in format mkv pe care PS3 nu il recunoastea pentru a rezolva aceasta problema puteti folosi programul mkv2vob. Acesta converteste doar containerul filmului din mkv in vob, avi, mpg, orice format care e recunoscut. Nu dureaza mult si nici nu modifica partea de sunet sau video a filmului.

18. Cum se pot copia jocuri de pe PC pe PS3 prin cablu crossover (fara router)?
R. PC to PS3--cablu cross-over:

Step 1 - Computer Setup

Windows 7

Go to "Control Panel" and under "Network and Internet" click "View network status and tasks" To open "Network and Sharing Center". On the left side panel click "Change adapter settings". Identify which device is the LAN port you will be using, right click on it and select "properties". Click on the item "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" then click the button "Properties". Click "Use the following IP address:" and "Use the following DNS server addresses:"

Windows XP

Go to the start menu and hover over "Connect to". Select "Show all connections". Identify which device is the LAN port you will be using, right click on it and select "properties". Click on the item "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" then click the button "Properties". Click "Use the following IP address:" and "Use the following DNS server addresses:"

Fill out the box so it appears as below:

IP Address 10.1.1.1
Subnet Mask 255.255.255.0
Defualt Router 10.1.1.0
Primary DNS 10.1.1.0
Secondary DNS 10.1.1.10

Step 2 - PS3 Setup

Go to the settings tab on the XMB, then select "Network Settings" followed by "Internet Connection Settings". Push ok on the prompt and select "Custom", "Wired Connection", "Auto-Detect" then "Manual". Fill out the form as follows.

IP Address 10.1.1.2
Subnet Mask 255.255.255.0
Defualt Router 10.1.1.0
Primary DNS 10.1.1.0
Secondary DNS 10.1.1.10

Select "Automatic", "Do Not Use" and "enable". Push X to save the settings. Test connection to verify you can acquire an IP Address. Internet Connection should fail.

Open your FTP Sever on your PS3. I prefer BlackB0x FTP 1.2, but you can use MultiMAN or other types if you wish. It should tell you your IP Address is 10.1.1.2 .


Step 3 - FTP

Open your FTP client and type in your PS3 IP (10.1.1.2) and make sure its on Port 21. Connect and begin transferring.

19. Cum sa joci un demo tras din PC in PS3 ?
R. Se copiaza pe un stick usb, se introduce in usb-ul consolei si se instaleaza din optiunea Install Packages.

238 de comentarii:

  1. Dude...esti un zeu cu toate tutorialele care le'ai facut ;x good fkin job si tine'o tot asa!!!;x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma straduiesc si eu! :)
    PS. Topicul asta se va mari constant astfel incat sa acopere aproape toate intrebarile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. catanzaro27 e un domn, altii ne-ar fi chemat la ei sa ne ia banul pt o modare. El prefera sa ajute...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai nu ma faceti sa rosesc acum. Postati intrebari daca aveti. Scurte si la obiect. Raspunsul il postez in topic-ul asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca in timp ce transefi un joc de pe PC pe PS3 ...si cade curentul sau internetul...se face brick la consola ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Maine nu voi raspunde intrebarilor ca e ziua mea dar din 28 revin cu asistenta pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Îti multumim in primul rand pentru tutoriale.
    Care e cea mai buna metoda cand consola ramane cu ecranul negru pentru a rezolva. Eu tin apasat butonul de pornire 10 sec si se inchide fortat.La deschidere zice ca nu e bine cum am inchis consola si sa am grija pe viitor ca se pierd date.

    Din 6 accesari a programului multiman 1.13.04 s-a blocat de vro 2 ori la fel se blocheaza si cand accesez lv2-v4

    si apropo s-a lansat multiman 1.14 :D

    stima tuturor

    RăspundețiȘtergere
  8. dupa ce copii jocurile doar din multiman (gaia pt altii) le poti rula?

    RăspundețiȘtergere
  9. deci dupa ce pui router si copii jocul pe hdd intern... ca sa accesezi jocul sa te poti juca... trebuie sa intri de fiecare data in multiman si de acolo sa-l lansezi?
    am copiat F1 2010 si cand dau pe el.... apare xmb ... si am copiat si fifa 2011 dar am zis ca e prea nou dar nici unu din cele 2 nu merge.

    Am modat cu kmeaw 3.55 si multiman 1.13.04

    RăspundețiȘtergere
  10. Da. Dupa ce ai pornit jocu din multiman bagi un disc in consola cu un joc original si il pornesti de pe disc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate jocurile trebuie sa aiba numele de forma [BLES-0000]? Ca am descarcat GranTurismo5 si era impartin in mai multe arhive si cand l-am dezarhivat apare numele Gran.Turismo.5.ATAX dar in folder este si PS3_GAME si PS3_DISC.SFB :) MS.
    P.S. Se pot transfera si alt fel de fisiere pe PS3 [filme.muzica.fotografi...] ? In aceeasi metoda?

    RăspundețiȘtergere
  12. Din experienta personala pot sa va spun ca am rulat Assassins creed si nu avea numele folderului BLESxxxx sau BLUSxxxx. Deci foarte posibil sa mearga. Incearca. Pe acelasi principiu nu merge altceva decat jocurile. In teorie ar putea merge filmele bluray originale. Am inteles ca Multiman ar avea o optiune pt asa ceva dar nu am incercat pt ca nu ma pasioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie nu mi-am mers GT5 :(
    Dar l-am sters si il iau acum din nou cu numele BCUS....
    Dar am si o problema...La WWE SmackDown vs Raw 2011 nu imi merge sonorul :(
    Ce sa fac :)?

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut si la multi ani. cand revi vreau sa vb si eu cv cu tine in privat. cum putem face asta?

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.ps3-hacks.com/2011/01/26/ps3-firmware-3-56-live/#more-6509

    asta inseamna ca nu va mai merge psn-ul?

    RăspundețiȘtergere
  16. Maine ma puteti contacta aici sau pe mess - catanzaro27. Pa pa si mersi de urari.

    RăspundețiȘtergere
  17. sal ti-am dat add pe mess. cand intru disera vreau sa vb si sa iti trimit cv.

    RăspundețiȘtergere
  18. mie cel putin nu-mi merge psn-ul pe 3.55 kmeaw... sad... dar ma pot juca :D

    speram la un update ceva frumos din partea baietilor destepti

    ah mie imi merge GT5 si smackdown cred ca are sunet... deci nu e de la modat ci de la kitul de joc sau cabluri

    RăspundețiȘtergere
  19. Inca merge online pe cfw 3.55 prin dns.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca vreau sa copiez un film in console prin Total Commander in ce fisier sa il pun?

    RăspundețiȘtergere
  21. O intrebare.am jocul original Call of Duty black ops.daca intru de pe el online pot fi banat?

    RăspundețiȘtergere
  22. Filmele nu se copiaza prin Total Commander. Instalezi PS3 Media Server si prin el o sa copiezi.
    Nu recomand sa joci CodBO online ca poti lua ban.

    RăspundețiȘtergere
  23. Se pare ca de azi 03.02.11 nu mai merge PSN

    RăspundețiȘtergere
  24. Alte DNS-uri nu sunt pt online?:)

    RăspundețiȘtergere
  25. O sa verific pe seara si daca este asa: DAAAMN. Asteptam CFW 3.56

    RăspundețiȘtergere
  26. MERGE DNS-ul in continuare. L-am incercat azi. Am si jucat Killzone 3 beta. E foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  27. nu imi porneste god of war3 cu lv2 si multiman
    trebuie un dvd in consola? multe jocuri merg fara va rog sa ma ajutati cu un eboot.bin original

    RăspundețiȘtergere
  28. Pune un joc original in consola si god of war 3 sa nu fie schimbat/modificat nici un fisier un el. ASTA E VALABIL PT TOATE JOCURILE. Eu l-am jucat in felul asta si a fost foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  29. @catanzaro27 :Am luat nfs hot pursuit .pus pe hdd.nu pot activa reedem online.nu ma lasa...doar trial 2 zile.ce asi putea face.si de unde pot face rost de cod online?cine stie sa imi dea un mail pe cata_chis_nocs@yahoo.com .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  30. Nfshp si fifa11 sunt 2 jocuri care nu se poat juca online fara cod original de la jocul original. Nu ai de unde sa faci rost. Daca vrei sa joci trebuie sa intri online si sa cumperi un cod. Insa nu recomand pt ca daca dns-ul nu mai tine ce faci? Nu mai poti intra pe net si ai cumparat codul degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  31. Salut! Am un ps3 slim cu 3.55, a avut initial 3.50 cand l-am cumparat. Pot sa urmez "TUTORIAL jailbreak PS3 prin CFW Kmeaw brick free!" fara riscul de a-mi brickui consola? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau un sfat de la voi.Am tot cautat pe forumuri dar nu tare am gasit.Vreau sa imi iau un tv led fullHD.LG 37le4500 sau Sony 32ex600?sa mearga ok si pt PS3

    RăspundețiȘtergere
  33. Da viorel, e ok.
    Anonim-ule, inregistreaza-te sa nu mai fi anonim :) si daca vrei tv alege LG-ul. Intotdeauna unul mai mare e mai bun. Si eu am LG tot de 37 si e perfect. Daca as putea l-as face mai mare :D

    RăspundețiȘtergere
  34. care este capacitate maxima la un stick care se poate formata in fat 32???

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut , am si eu o intrebare referitoarea la un up date de la 3,42 la 3,55 .
    Am copiat pe stick versiunea 3.55 , insa in momentul in care intru in safe mode sa ii fac update imi spune ca nu a gasit nimic .
    Stickul este FAT 32 .

    Care sa fie problema ?
    Multumesc anticiat ,
    Stefan

    RăspundețiȘtergere
  36. Pune update-ul in 2 foldere pe stick: PS3/UPDATE. De asemenea update-ul sa aibe forma PS3UPDAT.PUP Cititi tutorialul ca scrie in el...

    RăspundețiȘtergere
  37. cum putem viziona filme HD pe ps3?
    ma refer sa le punem pe hdd-ul intern al consolei.

    RăspundețiȘtergere
  38. Cu ajutorul programului mkv2vob. Acesta converteste doar containerul filmului din mkv in vob, avi, mpg, orice format care e recunoscut. Nu dureaza mult si nici nu modifica partea de sunet sau video a filmului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Folderul AVCHD nu se poate pune PS3 HDD prin Total Commander :)?
    Si cum sa ii punem subtitrare ? Trebuie sa o montam pe video inainte sa transformam videoul ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca vreti sa vizionati filme pe PS3 folositi: filme pe DVD-uri originale, pe BLURAY-uri originale, avi, mpg, avc, si alte cateva formate ce le gasiti pe site la Sony, mai putin mkv. AVCHD e un folder care se regaseste pe DVD sau BLURAY, mai bine scrieti imaginea ISO sau cum o luati de pe net pe un disc si o rulati asa. Nu ai unde sa pui acel folder ca sa-l rulezi pe PS3...

    RăspundețiȘtergere
  41. am jailbreak , am facut downgrade la 3,41 intrebarea mea este urmatoare , nu imi functioneaza lentila laser , pot rula jocuri de pe hdd intren fara sa introduc cd original , daca introduc cd/dvd il primeste dar nu il invarte si nici nu il citeste
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  42. Sunt jocuri care ruleaza si fara a avea un disc original in drive. Totusi ma mir ca ai reusit sa faci downgrade. Din cate stiu scrierea softului depinde si de functionalitatea drive-ului. Daca acesta e defect fw nu se instaleaza. Probabil ca placa de baza a bluray-ului e functionala totusi si de asta a functionat. Nu inteleg inca un lucru: de ce nu ai ramas la cfw 3.55?

    RăspundețiȘtergere
  43. pai eu asa am citit ca trebuie downgradat la 3.41
    si chestia cu blue ray'u sta in felu urmator trage cd'u in interior si ramane beculetu albastru pornit , ca si cum ar gandii darr nu il invarte si l'am desfacut si am vazut ca si laseru zic eu functioneaza datorita culorii albastre care o emite in monentul intrarii discului in interior , nu pot sa imi dau seama ce are ,nu am mai facut niciodata modare pe vreo consola si jailbreaku pe care mi l'am cumparat a venit fara instructiuni fara nimic , doar el si atat si mi'a luat cateva ore bune ca sa citesc pe forumuri sa gasesc softu pentru downgrade si sa fac downgradu propriuzis , am copiat nfs hp2 il deschid cu gaia , imi porneste dau x pentru a intra in el si imi ramane ecranu negru... multumesc pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
  44. am uitat sa precizez l'am avut la 3.55 acuma mi se pare foarte usor de facut downgrade la 3.41 dar pana sa fac downgradarea m'am chinuit o viatza:))

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa-mi spui te rog unde ai citit tu ca trebuie sa faci downgrade la 3.41 ca sa mearga jailbreak? Te-ai chinuit degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  46. parca pe site'u producatorului , si am tot cautat , si am gasit pe ocazi modeul de jailbreak pe care mi l'am cumparat si erau detaliat instructiunile de utilizare

    RăspundețiȘtergere
  47. si nu ai nici o idee cum sa il fac sa imi porneasca ? sa nu mai am parte de ecranu negru:)) multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. Aia e metoda veche de jailbreak, cand a aparut prima data. Acum se foloseste CFW fara nici un stick. Trebuia sa urmezi tutorialul meu. N-ai facut-o uite ce ai patit...

    RăspundețiȘtergere
  49. si acuma pot sa ii fac update la 3.55 ? si e posibil sa imi mearga fara sa imi apara ecranu negru? multumesc frumos pentru raspunsuri ( am uitat sa zic , am mai instalat un joc si acela a mers perfect )

    RăspundețiȘtergere
  50. Poti sa pui 3.55 si apoi pui CFW 3.55 Kmeaw urmand tutorialul meu. O sa mearga. Dar e posibil sa fi pierdut abilitatea de a rula filme originale bluray in timpul downgrade-ului.

    RăspundețiȘtergere
  51. nu imi ruleaza nici acuma , nici inainte nici filme nici jocuri nici muzica de pe unitate din cauza ca nu vrea sa imi invarta discu , consola am luat'o second la un pret extrem de mic , pomana chiar de 50 de lei , si de cand am luat'o niciodata nu mi'a citit sau invartit discurile , de tras le trage in interior se aprinde laseru albastru , se aprinde ledu albastru de langa cel verde dar nimic mai mult , cu sau fara disc in interior e la fel , si m-am uitat la ceva filmulete pe youtube , si din cate am inteles ar fi laseru de vina , m'am interesat sa cumpar dar pretu e , zic eu prea mare 450 de ron, de ce m-am uitat pe internet ? din cauza ca in orsau in care locuiesc nu exista oameni care sa repare modez samd console , este cineva care isi bate efectiv joc de clienti prin preturile pe care le practica gen 200 ron modare ps2 cu modbochip si 350 ron modare ps3 cu jailbreak din ( 200 de ron usb'u 100 ron downgrad'u si 50 de ron 2 jocuri instalate ) bataie de joc mai mare nu cred ca exista si din motivu asta am incercat sa imi "repar" si modez singur consola , dar in cazul in care nu voi reusi sa o fac sa mearga , imi voi moda ps2 , probail ca m'am repetat , imi cer scuze dar oboseala este de vina ,
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  52. Chiar daca pui alt drive bluray nou nout in PS3 filme originale bluray e foarte posibil sa nu-ti mai mearga. Procesul de downgrade daca nu e facut corect produce acest rezultat. Daca vrei poti trimite mie consola si ti-o modez eu mult mai ieftin... Vorbim pe mess daca vrei: catanzaro27

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca tin consola pe vertical am auzit ca se zgarie blu-ray-urile| e adevarat ? Cum e mai bine sa o tin ?
    Si jocurie astea mai noi aparute dupa FW 3.56 trebuie sa faci update ca sa le poti juca ?

    RăspundețiȘtergere
  54. Nu e adevarat, eu tin consola pe vertical si nici o problema. Nu e prima consola... Cat priveste jocurile noi, nu stiu ce sa zic dar Killzone 3 eu zic ca e destul de nou, nici nu a aparut oficial si merge perfect :))

    RăspundețiȘtergere
  55. Pai ala apare pe 22 Februarie cum l-ai luat de pe acum ? :))
    Si Ce ai Slim ? Ai pus-o pe suport sau libera asa ?

    RăspundețiȘtergere
  56. Pe internet apare mai repede.
    Da, Slim am si sta si fara suport.

    RăspundețiȘtergere
  57. Ce bine e sa fii catanzaro :)) sa le stii pe toate..:))

    RăspundețiȘtergere
  58. problema ps3.nu mai traga cd innauntru

    RăspundețiȘtergere
  59. Posibil sa se fi defectat bluray-ul... du-l la garantie daca ai.

    RăspundețiȘtergere
  60. Cum sa joci un demo tras din PC in PS3 ?
    Eu am downloadat un demo si e in format pkg. il pun pe stick si atat ? Ca pe un manager sau CFW ?

    RăspundețiȘtergere
  61. Salut - am un ps3 slim de 120 gb ,se poate pune alt hdd sa zicem de 500 gb ?
    merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  62. Ok. O pot face si eu , sau trebuie un meserias , adica copiez ce este acum pe hdd pe cel care tre sa pun fara sa pierd modarea sau este mai complicat .
    merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu merge asa. Faci un backup a ceea ce ai pe hdd acum si apoi pe noul hdd pui la loc. Totul din meniul ps3-ului. Nu trebuie repus firmware-ul.

    RăspundețiȘtergere
  64. Sper sa nu te deranjez prea rau daca vrei sa imi mai raspunzi ar fi grozav.
    Deci cumpar un hdd de 500 gb sa fie de notebook , intru in system setting , apoi la backup utility , am vazut ca sunt 3 variante , banuiesc ca dau back up , ( care sa salveze pe un hdd extern sau stick , nu ? ) dupa care scot hdd din ps3 si il bag pe cel nou . Apoi dau formating , si restore ?
    merci frumos

    RăspundețiȘtergere
  65. salut am si eu nevoie de ajutor acum 2 zile am facut uptade la 3.55 cfw kmeaw am fost inainte pe stick de ala special....nu pot sa mi dau seama care e problema nu mi mai vad jocurile in nici un backup ..singurul backup in care le vad e gaia si le vad sub forma de BLESXXX dau pe el si ma scoate afara din gaia si cand dau la app_ nu mi apare nimic acolo imi da error pentru ca nu a facut backup la joc....plz help!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Trebuie sa formatezi hdd si sa pui din nou jocurile pe el. Apar erori daca se foloseste hdd in starea in care era in 3.41 la 3.55.

    RăspundețiȘtergere
  67. quick format sau full format?

    RăspundețiȘtergere
  68. dupa ce i dau full format 3.55 cfw kmeaw ramane nu? tot ce trebuie sa fac dupa e sa pun iar programele pt backup si transfer ?

    RăspundețiȘtergere
  69. Salut te deranjez din nou . pot sa cumpar un hdd din asta - Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 - adica suporta ps3 500 gb ? sau sa iau asa -Hard Disk Laptop Samsung SpinPoint M6 HM321HI 320GB, 5400rpm, 8MB, SATA 2 - asta este de 320 ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere
  70. Care vrei tu, ambele merg. Daca te tin banii poti sa iei si mai mare de 500gb.

    RăspundețiȘtergere
  71. La Emag ala de 320 este 160 ron iar ala de 500 este 220 ron , diferenta nu este asa de mare , dar spuneau unii ca ps3 nu suporta mai mare de 320 gb de aceea te intrebam pe tine sa nu cumpar degeaba de 500 gb . daca tot il schimb i-as pune mai mare

    RăspundețiȘtergere
  72. Salut, am si eu o intrebare daca de exemplu ai in hard extern cu 2 partitii (una NTFS si una Fat32) cand il conectezi la ps3 o vede pe cea fat32? si inca intrebare cand muti jocurile din Hardul intern in hardul extern pierzi salvarile sau nu e ceva complicat? ma bate gandul sa fac asta deoarece am gasit oferta la 3 mil jumate hard de 2TB samsung si sa pun 500GB fat32 si restul NTFS

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu merge cu 2 partitii din cate stiu eu. Nu recunoaste hdd. Poti incerca sa iei un hdd extern de proba si sa-i faci prima partitie fat32 si cealallta ntfs, poate merge. Personal nu am incercat. Am pus un hdd mai mare in consola si asta a fost.

    RăspundețiȘtergere
  74. M.am logat si eu pe PNS pe uk.playstation.com...
    Ca sa imi actualizeze trofeele trebuie sa intru pe PSN de pe PS3 ?
    Sau imi arata doar la jocurile originale...:) ?
    Ca imi arata doar la Fifa 11 care e original ...

    RăspundețiȘtergere
  75. Pana la urma i-am pus un hard de 640gb pe care am dat 2mil 900 , pana acum datorita tutorialelor si sfaturilor tale consola merge perfect.
    Multumesc pentru ajutor ,e bine ca mai exista astfel de oameni ca tine intr-o tara de oameni profitori

    RăspundețiȘtergere
  76. Geo, in consola trebuie sa vezi toate trofeele de la orice joc ai jucat pe PS3. Daca intri pe PSN se va sincroniza online trofeele cu contul creat. Atat.
    Lau, mersi. Daca toata lumea ar fi ca lau si ar pricepe ce scriu pe aici mi-ar fi mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  77. Noul program pentru rulat filme mkv pe PS3 pe nume Showtime la mai incercat careva??merge??

    RăspundețiȘtergere
  78. am pe PS3 cfw ver 3.60 as dori sa downgrade ..cine ma poate ajuta?! mc!

    RăspundețiȘtergere
  79. Nu exista downgrade de la 3.60 sa 3.56. Nu exista nici cfw 3.60, nu mai scrie aberatii te rog.

    RăspundețiȘtergere
  80. cum vad un film luat de pe net...pe ps3.nemodat ?

    RăspundețiȘtergere
  81. Depinde ce format e. Altfel poti sa rulezi orice film pe PS3 de pe PC prin retea, folosind PS3 Media Server pe PC.

    RăspundețiȘtergere
  82. am instalata pe PS3 versiunea de software 3.60.
    Pot sa modez PS3-ul?
    Daca da, trebuie sa instalez firmware oficial 3.55 si dupa aceea firmware-ul customizat Kmeaw?
    Va rog ajutati-ma.
    Va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  83. Nu poti ca ai fw prea mare. Ramai asa cum esti ca altfel iti strici consola. Cand va aparea cfw 3.60 vei afla pe blog. Pana atunci...

    RăspundețiȘtergere
  84. si nu se poate face downgrade la o alta versiune?

    RăspundețiȘtergere
  85. daca pun pe USB firmware-ul customizat Kmeaw imi apare ca il pot instala

    RăspundețiȘtergere
  86. Nu se poate, ti-am mai spus ca il strici.
    Din partea mea fa da sa nu vi dupa aceea aici sa te plangi ca nu iti mai porneste consola, nu o mai poti repara.

    RăspundețiȘtergere
  87. Salut ! am vazut ca au aparut foarte multe jocuri pt PSN , care au maxim 1 gb , astea cum se pot juca ?

    RăspundețiȘtergere
  88. Daca le gasesti sub forma de pkg-uri le poti instala usor pe consola ca si un manager.

    RăspundețiȘtergere
  89. 1. Copy the "pkg file" to a USB.
    2. Install Package from "Install Package Files"on your PS3 XMB.
    Merci frumos

    RăspundețiȘtergere
  90. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT ! PASTE FERICIT !

    RăspundețiȘtergere
  91. salutare..ma confrunt cu o problema mai delicata si as avea nevoie de ajutor daca se poate....am instalat 3.60update pe ps3 si vreau sa-mi bag cfw3.60 ,am gasit tot felul de site cu cwf3.60,am urmat toti pasi pe usb stick FAT32 (ps3,update,ps3updat.pup)la consola can ii dau Update via Storage Media...imi scrie no media update..website de unde am descarcat cfw3.60 sunt urmatoarele(www.freejailbreakps3.com,www.ps3jailbreakfree.com)MS ANTICIPAT

    RăspundețiȘtergere
  92. NU EXISTA CFW 3.60 SUNT FAKE. Ai grija ce folosesti ca iti strici consola. Vei afla de aici cand va apare un CFW pt 3.60

    RăspundețiȘtergere
  93. ms mult prietene tinem legatura.....

    RăspundețiȘtergere
  94. Salut...am si eu o intrebare simpla...orice joc am pus nu am sunet la el...de ce?si ce pot face?mersi:)

    RăspundețiȘtergere
  95. Du-te la sound settings si pune Audio Multi-Output pe ON. Vezi daca asta rezolva problema.

    RăspundețiȘtergere
  96. Se pare ca nu aia era problema... e pacat ca pe mute sa te joci nu are nici un farmec..

    RăspundețiȘtergere
  97. La toate jocurile face asa?
    Nici in televizor nu se aude sunet? Cum ai legat ps3 la tv? Boxe ai legate la ps3?

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu am boxe legate la ps3 si la tv e legat exact cum pui un dvdplayer :)La fifa2011 la jocul original se aude sunet in tv la restul jocurilor luate de pe net nu se aude nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  99. Inseamna ca e ceva problema cu jocurile care le-ai download-at. Poate nu le-ai luat complet/instalat complet sau pur si simplu nu le-ai luat dintr-un loc prea ok. De unde ai luat jocurile? De pe ce site?

    RăspundețiȘtergere
  100. Nu stiu de unde din alta parte sa iau...

    RăspundețiȘtergere
  101. De instalat nu cred ca am instalat nici unu... am copiat directorul in ps3 si am dat drumu la joc... si doar nfs a cerut install :)

    RăspundețiȘtergere
  102. Aha, in mod normal ar trebui sa mearga. Poate ai ceva probleme cu felul in care s-a facut modarea. Poti incerca sa refaci modarea. Formatezi hdd pe PC in NTFS, apoi il pui in consola din nou si pui pe stick usb CFW 3.55 Cand iti cere fw bagi sticku in consola si la sfarsit pui din nou un joc pe hdd. Vezi daca merge ok.

    RăspundețiȘtergere
  103. Dar pot sa tin salvarile de loc joc?si unde le gasesc toate sa le pot salva ?:)

    RăspundețiȘtergere
  104. Si daca poti sa imi zici cum sa formatez... mai detaliat te rog nu ma am asa de bine cu toate astea:)

    RăspundețiȘtergere
  105. Daca nu sti cum sa formatezi un hdd eu zic sa mergi la cineva care se pricepe ca iti strici nu doar hdd dar si consola...

    RăspundețiȘtergere
  106. pai stiu sa formatez un hard de pc dar nush cum se face la asta de ps3...??

    RăspundețiȘtergere
  107. Deci trebuie sa il scot afara din consola ?:)
    daca da... la asta nu ma pricep ms... pt tot

    RăspundețiȘtergere
  108. Atuncia mai am o intrebare :)... daca se poate scoate formata nu se pot adauga jocurile dupa ce ai facut modarea incaodata sa pui jocurile toate odata cu hdd in pc... oare ai inteles ce am vrut sa zic ?:)

    RăspundețiȘtergere
  109. Dupa ce scoti hdd din consola si il formatezi nu poti pune jocurile direct pe el pt ca trebuie sa il formateze din nou consola in formatul ei. Apoi le copiezi cum le-ai copiat anterior.

    RăspundețiȘtergere
  110. Aha am inteles... dar daca nici faza asta nu merge ce as mai putea sa fac???are de 320 hdd si e pacat sa nu bag jocuri pe el :)

    RăspundețiȘtergere
  111. Trebuie sa mearga. Eu asa am facut cand am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  112. Salut! Am si eu o problema cand instalez 3.55 Kmeaw imi da o erroare pe la 49%! am dat si format si tot nu merge! Eu am blocul optic ars sa fie din cauza asta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  113. Ti-am raspuns la tutorialul instalare Kmeaw. Nu e necesar sa intrebi in mai multe locuri, raspuns primesti oricum.

    RăspundețiȘtergere
  114. se mai aude ceva de un cw 3.60?sau macar va mai fi unu ori ramanen pentru totdeauna la 3.55?

    RăspundețiȘtergere
  115. De unde sa stim? Deocamdata nu se aude nimic.

    RăspundețiȘtergere
  116. aveti o idee cand apare CFW pentru 3.6x?

    RăspundețiȘtergere
  117. Recent s-a vorbit ca niște hackeri au reușit sa facă dump la nand-ul de PS3 slim, nu știu ce sa zic. Zvonuri au mai fost si nu s-au concretizat. Sper sa iasă curând.

    RăspundețiȘtergere
  118. Am o problema cu ps3-ul meu.Am stat 5 minute sa ma uit pe siteul vostru si cand am inchis browserul sa blocat ps3-ul meu.Nu mai asculta nici o comanda de pe joistick dar cand apas pe butonul power se aude un bip si dupa cateva secunde 2 bipuri si se stinge.O fi de la praf?Please help.

    RăspundețiȘtergere
  119. Tot timpul se blocheaza asa sau doar cand accesezi site-ul?

    RăspundețiȘtergere
  120. doar cand accesez siteul vostru restul sunt ok

    RăspundețiȘtergere
  121. Dar poti naviga pe site nu? Daca da nu e problema. Browseru din PS3 nu e tocmai optimizat sa mearga ok pe orice site. Site-ul asta are si varianta mobila care mai mult ca sigur ruleaza si pe PS3. Mai mult de atat nu avem ce face. Flash nu este, deci czm asta e.

    RăspundețiȘtergere
  122. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  123. Sal
    Vreau sa imi iau si eu un ps3 (http://www.emag.ro/console_hardware/consola-sony-playstation-3-slim-160gb-neagra--pCECH-2504A)
    imi puteti spune dc se poate moda,un raspuns clar si sigur !
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  124. Orice ps3 cumparat acum de nou are fw peste 3.55, deci nu, nu se poate moda. Doar daca cumperi second cu garantie modata sau modabila cu soft mai vechi. Alta sansa nu mai este.

    RăspundețiȘtergere
  125. Bine dar daca cumpar acuma poate la anu o sa apara si pt fw acesta si atunci se poate moda!nu?

    RăspundețiȘtergere
  126. sti de un baiat care poate sa imi instaleze E3 flasher pe ps3?

    RăspundețiȘtergere
  127. salutare.am inteles ca a aprut o varianta de modare la fw3.70 insa doar cu acel stick special am inteles care ajunge undeva la 200-300 RON si din ce am mai citit pe forumuri se lucreaza acum la o varianta de modare gratuita cum s-a scos si cea pt fw 3.55.Mai poate confirma cineva aceste zvonuri?Intreb pentru ca doresc sa-mi cumpar si eu un ps3 nou si acum cu siguranta o sa gasesc cu fw mai mare de 3.55 si nu as vrea sa investesc o gramada de bani in jocuri originale.MUltumesc.

    RăspundețiȘtergere
  128. Ai inteles gresit. Acel stick True Blue ruleaza doar pe CFW 3.55. Ca se lucreaza la un nou CFW asta nu pot sa zic. Oricum alt CFW nu exista decat 3.55.

    RăspundețiȘtergere
  129. Salut. am consola modata pe 3.55 CFW si vreau sa intstalez firmware oficial ca sa pot juca Assassins Creed revelations. dupa ce termin jocul o sa pot revenii la cfw 3.55?¿ imi poti da un raspuns? si daca ai putea sa dai si add la xulodumi pe mess ca sa mai te intreb cate ceva ar fi si mai bine. iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  130. Daca faci update la software pentru a putea juca un joc original mai nou vei pierde modarea si nu vei mai putea reveni la ea decat cu downgrade care e foarte nasol de facut (desfacut consola, facut lipituri pe ea, e scump, nu merita).

    RăspundețiȘtergere
  131. inteleg. nu sti cam pe cand un eboot pt ACR ? :)

    RăspundețiȘtergere
  132. Nu se stie nimic, doar daca cumperi stick True Blue il poti juca.

    RăspundețiȘtergere
  133. din cate am inteles stickul e doar pt CFW 3.55.
    sti daca se poate cumpara de undeva din spania?
    iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  134. salut,am un ps3 fat, am ofw 3.56 am inteles ca a creeat cineva un cfw pt 3.56, un sfat pt a-l moda imi poti da?

    RăspundețiȘtergere
  135. Nu recomand, aia nu e o modare ca si pe 3.55. Nu o sa-ti mearga jocurile. Din pacate n-ai ce face decat sa pui ultimul fw si sa joci originale.

    RăspundețiȘtergere
  136. salut...am si eu o problema cu ps3...ma poate ajuta cinev??? stima

    RăspundețiȘtergere
  137. salut....problema ii urmatoarea: nu imi mai intra in jocuri mi se blocheaza, dupa ce ii dau un quik format la hdd imi merge foarte bine...cand schimb cd, aceiasi problema,trebuie sa ii dau format la hdd ca sa pot intra in jocuri...ajutati-ma va rog...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  138. sincer sa fiu...nu stiu...eu am achizitionat de la un prieten care o are din italia de la o cunostinta de a lui....stima

    RăspundețiȘtergere
  139. De unde esti? Vezi ce firmware ai instalat pe consola.

    RăspundețiȘtergere
  140. sunt din sibiu....firmware 4.00 ii instalat p consola...stima

    RăspundețiȘtergere
  141. Scoate hdd din consola, pune-l la PC si formateaza-l NTFS. Apoi il pui la loc in PS3, pui fw 4.0 pe un stick usb si il introduci in PS3 cand ti-l cere. Daca nu te descurci poti veni cu consola la mine si o fac eu, sunt din Mures. Si inca ceva, daca sunt zgariate disc-urile bluray cu jocuri e normal sa se mai blocheze consola pt ca nu le poate citi.

    RăspundețiȘtergere
  142. aha....si dak tot il formatez nu pot sa pun fw 3.55 ca asta merge modat..stima

    RăspundețiȘtergere
  143. numa versiunea ce am avuto inainte sa il formatez?

    RăspundețiȘtergere
  144. De cate ori sa-ti mai spun acelasi lucru?

    RăspundețiȘtergere
  145. Am si eu un ps3 nou luat inaintea Craciunului si am fw 4.00 as dorii sal modez q orice pret am cautat o gramada pe net despre downgrade am coborat o gramada rahaturi leam pus pe stick am dat restore la consola de vreo 11 ori qum sa fac va rog ajutatima .Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  146. Nu poti s-o modezi sub nici o forma sorry. Poti doar s-o vinzi si sa iei alta second modata.

    RăspundețiȘtergere
  147. Salut!
    Am si eu o problema..
    Am modat de curand o consola PS3 40GB la cineva cu CFW 4.55 Multiman 4.02.00 si nu am probato
    Cand ajung acasa si intru in multiman sa il probez totul mergea bine , dupa ce am formatat HDDul extern in FAT32 si am bagat jocurile pe el si am mutat PS3ul pe alt TV a inceput sa faca figuri multimanul zicand ca bdemu.bin nu corespunde .. am cautat pe net am luat bdemu2.pkg am instalat am schimbat bdemu.bin am tot cautat am inlocuit am schimbat si nimic .. ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos?

    RăspundețiȘtergere
  148. Nu exista CFW 4.55, ai facut o prostie sa pui asa ceva. E teapa. Nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  149. daca ai ultimul multiman instalat 04.02 si bdemu2 trebuie sa mearga. Vezi insa ca nu toate jocurile de PS3 merg. Cele mai noi nu merg decat daca cumperi un stick USB TRUE BLUE.

    RăspundețiȘtergere
  150. Tocmai acum am luat BDEMU2-355.pkg si lam instalat si primesc aceasi eroare.. stickul de JB il am dar am inteles ca trebuie sa se faca verde cand il bagi in PS3 .. la mine ramane ledu rosu aprins..

    RăspundețiȘtergere
  151. Ai stick true blue? Daca da atunci trebuie sa instalezi cfw 3.55 true blue peste ce ai acum ca sa mearga, repet NUMAI DACA AI STICK TRUE BLUE.

    RăspundețiȘtergere
  152. Am stick JB2USB de la Donely cumparat , banuiesc ca asta'i acel "TB" stick nuh?Si cfw 3.55 true blue trebuie instalat in ps3 si nu pe stick.. nuh?

    RăspundețiȘtergere
  153. Da, il iei de pe site-ul www.jb2usb.com
    Si eu am luat acelasi stick de la Donely si ma chinui cu el. Merge, insa nu merg toate jocurile, deocamdata doar F1 2011 am reusit sa pornesc. Nfs the run, dirt 3 mi-au dat black screen. Sa vedem ce mai gasesc...

    RăspundețiȘtergere
  154. Jb2 Usb V2.5 Dongle Firmware Update sau 3.55 custom firmware for ps3 console ?
    Eu am incercat sa pornesc Dante's Inferno , Fear 3 si C.O.D.-ul si cand intram in ele aparea black screen si ma dadea inapoi in meniul principal al PS3ului , ma scotea din multiman si am crezut ca e din cauza bdemu.bin ca eroarea tot continua sami apara si totusi.. consola e modata la Dl. Donely ..

    RăspundețiȘtergere
  155. Dar vezi sa pui si eboot de true blue in jocuri, le gasesti pe net.

    RăspundețiȘtergere
  156. Sa inteleg ca eboot.bin din jocurile pe care le am nu sunt bune ,nu?

    RăspundețiȘtergere
  157. Normal ca nu. Ia de aici eboot-uri pt jocuri: http://www.ps3iso.com/fixes/93533-all-true-blue-tb-eboots.html

    INSA VEZI CA MULTE JOCURI NU MERG DOAR CU TRUE BLUE ORIGINAL. CLONA ASTA E CAM NASOALA, DOAR JOCURI DE ANU TRECUT APARUTE MERG. ASTEA APARUTE ANU ACESTA NU MERG.

    RăspundețiȘtergere
  158. Bun, am downloadat 3.55 custom firmware for ps3 console,am dezarhivat fisierul "PS3UPDAT.PUP" in HDDul extern, am connectat HDDul la consola dar nu stiu sa il instalez.. any advices please? >.<" im so n00b :/ scuze de atata deranj dar nu stiu..,fisierul trebuia pus cumva pe stick ? :/

    RăspundețiȘtergere
  159. Trebuie sa il pui in 2 foldere scrise cu litere mari: PS3/UPDATE

    RăspundețiȘtergere
  160. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  161. Am reusit sa ii fac updateul dupa instructiunile tale dar.. nici o schimbare.. LED-ul de la JBUSB ramane rosu , aceasi eroare cu BDEMU.Bin chiar si dupa inlocuirea lui si instalarea bdemu2.pkg..

    RăspundețiȘtergere
  162. Inseamna ca ori nu e bun stick-ul ori nu ai pus fw care trebuie. La mine merge.

    RăspundețiȘtergere
  163. Oare trebuie sa reinstalez multimanu si sa instalez dongle'ul ?

    RăspundețiȘtergere
  164. Atunci nu ii gasesc logica la eroare ..
    Prin absurd .. nu o fi compatibila versiunea de multiman 4.02.00 pe PS3 40GB 2007?
    Deja nu il mai suport :/ nu stiu ce sa ii mai fac..

    RăspundețiȘtergere
  165. N-are legatura, ceva n-ai facut corect probabil.

    RăspundețiȘtergere
  166. Repet, nu e modata de mine deci .. nu am ce sa nu ii fi facut bine :)) .. -.-"

    RăspundețiȘtergere
  167. Buna, am o intrebare , si as prefera , daca se poate , sa primesc raspunsul pe ID de mess paulcostinmuteanu. Bun , deci sa trecem la subiect : Am luat de pe net ( am kmeaw 3.55 cu rogero) cod 4 modern warfare . Era ceva pkg ( am citit sus ) , prima data nu a mers intram si se bloca in joc arata numele jocului si dupa era negru si opream. Am urmat tutorialul dar in install game .... nu era fisierul pkg (am pus pe stick si formatul blus sau bles nu mai stiu si in el am pus fisierul .pkg si in afara lui. Si nu il gaseam . Oare este jocul descarcat o problema? Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat,Paul

    RăspundețiȘtergere
  168. Se poate sa modez consola mea PS3 cumparata in 2012? Adik in martie! Nu mai stiu ce soft am pe ea,ca am facut update dupa Naruto Generation...!

    RăspundețiȘtergere
  169. Salut am un PS3 modat cu jailbreak si as dori sa ii fac un update de 4.25.Pot face update-ul cu jailbreak-u inauntru?Sau mai pot face update odata ce am jailbreak?
    Mersi

    RăspundețiȘtergere