sâmbătă, 12 februarie 2011

TUTORIAL jailbreak PS3 prin CFW Kmeaw brick free!


Avem acum si un CFW (Custom FirmWare) care face jailbreak la PS3 si are urmatoarele avantaje:
- nu mai este nevoie de stick usb special pentru jailbreak
- merge sa va conectati online si sa jucati online (da ati citit bine, MERGE) DE AZI 27.01.2011 NU MAI MERGE ONLINE PT CA SONY TOCMAI A SCOS UN UPDATE NOU DE FIRMWARE, 3.56. Totusi, cu un DNS se poate remedia problema temporar, cititi mai jos.
- ruleaza backup-uri
- ruleaza diferite aplicatii homebrew
- in principiu tot ce facea modarea prin stick usb clasic

Asadar va voi arata cum puteti face jailbreak la indiferent ce PS3 aveti, fara nici o problema, FARA SA PIERDETI NIMIC DE PE HDD SI FARA RISC DE STRICARE A PS3-ULUI!


Pasi:

1. Instalati firmware oficial 3.55. Daca aveti deja fw 3.55 pe consola mergeti la pasul 2.
Puteti sa-l luati de AICI .

2. Download-ati firmware-ul customizat Kmeaw de AICI

3. Dezarhivati firmware-ul care tocmai l-ati download-at, pe stick usb in folderele PS3 - UPDATE. Aveti grija se aibe forma PS3UPDAT.PUP. Puneti consola in Recovery mode. Cum facem asta: cu consola oprita tineti apasat pe butonul power pana cand consola porneste si se opreste singura. Apoi ridicati degetul de pe buton si mai tineti apasat odata pana auziti 1 beep urmat de inca 2 beep-uri consecutive, in acel moment luati degetul de pe buton. Pe ecran consola va cere sa conectati un controler prin cablu usb si apasati butonul PS de pe controler. Introduceti in usb stick-ul cu firmware-ul custom de la Kmeaw. Selectati optiunea 6 care spune System Update si apasati in acelasi timp butonul de SELECT si START. Consola va cauta un firmware pe stick-ul usb si va gasi CFW de la Kmeaw. Ii dati ok si acesta se va instala. Dupa toate acestea consola trebuie sa booteze normal si veti observa 2 sectiuni noi la meniul GAME: /app_home/PS3_GAME/ si Install Packages Files. Asta inseamna ca modarea consolei a functionat.

4. Ati terminat.

Acum sa trecem la jocuri. Ca sa le rulati ok va recomand sa instalati ultima versiune de Gaia 2.07. Download de AICI. In arhiva veti avea 3 versiuni de Gaia, instalati-o pe cea UP0001-GAIA01985_00-7679866932773369-V2.07-GAMEZ.pkg. O puneti pe stick usb si din consola mergeti la Game-Install Packages si ii dati install. De asemenea puteti instala si Multiman 1.15.05, download de AICI. Din arhiva folositi varianta multiMAN ver 1.15.05 BASE [20110211_180000].pkg Care doriti.
Dupa ce ati pus unul din managere (puteti sa le puneti pe amandoua) va recomand sa instalati pe PS3 aplicatia Blackbox pe care o puteti download-a de: AICI Dupa ce ati instalat Blackbox la fel cum ati facut cu manager-ul porniti-l pe consola si veti avea afisat pe ecran IP-ul consolei. Acesta il introduceti in PC intr-un program de FTP Filezilla sau Total Commander (recomand) si faceti transferul jocurilor pe hdd consolei. Pentru o detaliere mai amanuntita a procedurii urmariti tutorialul in care am explicat transferul jocurilor pe consola, inlocuind programul de transfer de pe consola cu acest Blackbox.
Sa nu uitati sa aveti introdus in drive-ul consolei un joc original, asta pentru a avea o compatibilitate maxima cu rularea jocurilor.
Exista posibilitatea ca unele jocuri sa nu va mearga, sa ramana ecranul negru. Daca cumva ati avut inainte de acest update jailbreak cu stick pe 3.41, atunci va trebui ca la jocurile ce nu va pornesc sa modificati fisierul eboot din joc, respectiv sa puneti la loc originalul. De exemplu GT5 sau NFSHP nu au pornit pana nu am pus la loc eboot-ul original (IMPORTANT). De asemenea sa stergeti game data (IMPORTANT) prima data. Repet, VALABIL DOAR PT CEI CARE AU AVUT INAINTE CONSOLA MODATA CU FW 3.41.

Update:
Sunt persoane care au raportat probleme cu un manager sau altul care se blocheaza imediat dupa ce consola a bootat. O rezolvare ar putea veni prin rularea unui fisier care repara permisiunile jocurilor si aplicatiilor dupa ce le instalati. Download-ati de AICI Odata ce instalati alt program sau joc pe hdd trebuie sa rulati din nou acest fisier. Il tineti instalat pe consola si cand aveti nevoie de el il rulati. Rulati acest fisier NUMAI daca ati avut probleme cu blocari si rulari de jocuri.

Asadar ca o concluzie toata treaba modarii PS3-ului consta in: a pune fw oficial 3.55, apoi CFW 3.55 Kmeaw si apoi un manager care sa ruleze jocurile. Atat.

Update 2:
Astazi 27.01.2011 Sony a scos un update nou de firmware 3.56 si normal ca nu mai merge sa jucam online. Asteptati feedback pana iese un custom firmware nou si NU FACETI UPDATE ca pierdeti modarea.
TOTUSI am gasit o smecherie ca sa mai intrati pe online chiar daca aveti FW 3.55. Mergeti la Settings-Network Settings-Internet Connection Settings si la DNS Setting dati pe Manual. Apoi la Primary DNS introduceti: 67.202.81.137 si va merge din nou internetul. Nu pentru mult timp din pacate, pana blocheaza Sony accesul prin acest DNS...

Update 3:
A durat ceva timp...iar azi 09.02.2011 a fost blocat si smecheria cu DNS. Practic nu avem ce face decat sa asteptam sa apara CFW 3.56, iar in momentul asta PSN online nu mai functioneaza pe CFW 3.55.

378 de comentarii:

  1. foarte tare. ms mult pt tutorial. daca se urmeaza acesti pasi sigur nu exista nici o problema de a se strica ps3-ul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nope, nici una. Am facut tutorialul pe PS3 personal si e ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce ati redenumit fisierul si l-ati pus pe stick conform procedurii de update-are a fw (PS3/UPDATE/PS3UPDATE.PUP)

    care fisier trebuie redenumit? si cu ce nume sa il redenumesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fisierul CFW Kmeaw care l-ai download-at trebuie sa aibe denumirea PS3UPDATE.PUP, iar pe acesta il pui pe stick in niste foldere pe care le creezi tu altfel nu merge, respectiv: faci un folder PS3 apoi in el alt folder UPDATE si in acesta pui CFW care l-ai download-at si te asiguri ca are numele cum ti l-am scris mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  5. pot face update direct de la 3.41 fara sa fac update la 3.55 original?

    RăspundețiȘtergere
  6. cine stie dece imi rmaane black screen si ingheata consola cand intru in gaia :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Area51 NU, sa nu faci asa ca nu va merge.
    Anonim, ce versiune de Gaia ai instalat? Pune cea din tutorial. Iti ramane ecranul negru pt ca ai probabil jocuri care le-ai jucat cu versiunea veche 3.41 si nu ai sters game data inainte. Sterge-l si pune la loc eboot original daca cumva l-ai modificat.

    RăspundețiȘtergere
  8. am observat ca daca nu activez lv2.pkg nu merger. daca activez cand deschid consola merge, idei ceva?

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil ca Gaia asta 2.01 nu are implementat atat de bine acel LV2...
    Totusi eu am incercat mai multe jocuri si au mers fara sa pornesc separat acel LV2, direct din Gaia:
    GOW3
    GT5
    Killzone2
    Far Cry 2
    Fifa11

    RăspundețiȘtergere
  10. eu sunt anonimu de mai sus nu stiam de unde schimb ID am gaia 2.01. grant tourisomo nu am sunet.cullmea un prieten a facut si mere sa porneasca gaia fara acel LV2 la mine nu merge. el are phat eu am slim

    RăspundețiȘtergere
  11. ce diferenta este intre kmeaw si wutangrz, care este mai bun si dece?

    RăspundețiȘtergere
  12. Folositi multiman ca manager in loc la gaia daca aveti probleme cu lv2.
    @claudel, diferenta intre cele mentionate de tine ar fi ca cfw kmeaw il download-ezi si il instalezi fara nici o modificare pe cand la wutangrza trebuie sa-l patch-uiesti cu exploit-ul lui geohot si abea apoi il poti instala. E mai complicat. Din cauza asta consider cfw Kmeaw mai bun pt ca e mai usor de instalat de toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  13. @florin, daca instalezi multiman 01.13.00 vei avea ftp inclus. 2 in 1.

    RăspundețiȘtergere
  14. Puteti incerca si Rogero Manager v7.9a tot asa facut special pt. acest CFW. O alta optiune interesanta a acestiu program este ca are si o versiune "stealth" speciala pentru PSN. Mai multe, aici: http://www.ps3hax.net/2011/01/roger-manager-v7a-lv2-stealth/

    RăspundețiȘtergere
  15. http://psx-scene.com/forums/f118/new-kmaew-cfw-xmb-freezes-bit-76839/

    Foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am download-at pe PC "multiMAN ver 1.13.01.rar"? Unde il pun ce fac cu el?

    RăspundețiȘtergere
  17. Iei un stick usb si il dezarhivezi pe el. Doar multiman.pkg, restul nu trebuie. Apoi il bagi in consola si mergi la games - install packages si il instalezi de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta trebuie pus pe stick:
    multiMAN ver 1.13.01 BASE [20110121_170000] 355GH.pkg
    Intreb pt ca sunt mai multe fisiere cu terminatia .pkg in care se regaseste si expresia 'multiman'.

    RăspundețiȘtergere
  19. deci nu mai este pericolu de bricuire al consolei sau tot a ramas riscul asta

    RăspundețiȘtergere
  20. Salutare.Conteaza ce versiune de consola am?Adica eu am PS3 Slim 250 GB.Merge sa fac aceasta modare soft fara sa o brickuiesc?Si inca o chestie,ce fac cu jocurile care sunt peste 4gb ca fisiere,nu pot sa le pun pe stick ca doar e Fat32,iar cand le trimit cu Filezilla imi da o eroare,trebuie sa aleg,skip/try again/continue,sau exista un program special care ma ajuta sa le sparg in fisere mai mici?Multumesc anticipat,o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  21. O sa-mi modez si eu consola azi; ;)

    O sa merg pe Hermes PS3 CFW Firmware 3.41 cu Payload 4 deocamdata. E mai stabila.

    Chifteluta!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa ne dai feedback dupa ce il folosesti cateva ore daca ai avut freeze la consola din momentul rularii jailbreak-ului pe consola. Mersi. Ai grija totusi ca e versiune beta1...

    RăspundețiȘtergere
  23. Am instalat CFW 3.55-kmeow,am instalat si Multiman 1.13.01,iar cand intru in Multiman 1.13.01 imi ramane blocat cu textul(pe fundal gri) multiMAN is checking system and payload… what to do?

    RăspundețiȘtergere
  24. Am rezolvat instaland acel permission!Multumesc pentru acest tutorial!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am instalat urmatoarele:
    January 19, 2011
    kmeaw 3.55 Custom Firmware – LV2 Patches with Peek/Poke Included

    Merge totul ok.
    Consola e un ps3 slim ,ce era modata cu stick la 3.41 .
    Gaia manager ,si ftp server ptr sw 3.55
    2 jocuri nu merg.

    NFSPS BLES00949 , si Call of Duty BLES01031
    Tias ramane indatorat daca m-ai lumna ce sa fac.
    Am incercat sa sterg din game data ..am si sters de tot NFSHPS u .si tot nimic ..

    La GT5 a mers simplu ,repunand eboot u original ,a mers ,fara sa sterg nimic ..de niciunde .
    Am pus si versiunile jocurilor..

    Cu respecte
    katia28us

    RăspundețiȘtergere
  26. Pune varianta europa de NFSHP. Mie asta mi-a mers.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest eboot.bin este generic pentru toate jocurile sau e unic pentru fiecare joc in parte? De un pot sa-l i-au si eu pentru GT5?

    RăspundețiȘtergere
  28. E unic, e valabil doar pt o anumita varianta de joc. Trebuie sa-l iei de la cineva care are jocul original sau are deja pus pe hdd in forma originala. Se gaseste pe internet. Cauta pe google: original eboot gt5.

    RăspundețiȘtergere
  29. din cate stiu NFSPS BLES00949 este europa. forma BLES este europa . BLUS este USA

    RăspundețiȘtergere
  30. exista pericolul de a fi banata?
    Daca o modez dupa aceea pot sa o readuc la cum a fost fara a fi banata?

    RăspundețiȘtergere
  31. O consola odata banata nu mai ai ce sa-i faci. Pana acum nu s-a raportat nici 1 caz de consola banata, totusi nu poti fi sigur. E un risc pe care ti-l asumi sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  32. mersi, inca o intrebare. Cum o readuc la starea initiala dupa aceasta modare? Scuze, nu ma pricep

    RăspundețiȘtergere
  33. Mergi in recovery mode si flash-uiesti din nou fw oficial 3.55

    RăspundețiȘtergere
  34. Cand dezarhivez multiMAN ver 1.13.04 imi vede multiMAN FULL FW 3.41OFW:CFW - 3.55KMEAW.pkg de 0 bytes

    RăspundețiȘtergere
  35. Ceva n-ai facut ok. Probabil ca nu s-a copiat cum trebuie arhiva de pe net. Incearca sa faci download cu alt browser.

    RăspundețiȘtergere
  36. eu as vrea sa aflu cum instalezi jocurile respective in consola ? se pot pune jocurile pe un usb de exemplu ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Da. Creezi un folder GAMEZ sau GAMES si copiezi jocurile in el. Stick-ul sau hdd extern trebuie convertit fat32. Personal nu folosesc metoda asta. Eu pun jocurile pe hdd intern al consolei.

    RăspundețiȘtergere
  38. scuze ca sunt n00b...dar jocurile cum le pui direct pe hdd intern al consolei ? folosind FTP server, adica o legatura wireless intre consola si pc ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Mai dar voi cititi blogul asta sau doar intrati sa postati intrebari? Este tutorial mare cat china cum sa pui jocuri pe ps3...

    RăspundețiȘtergere
  40. oh damn...sorry acum vad. mersi mult pentru raspunsuri si tine'o tot asa, faci o treaba excelenta cu aceste tutoriale.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am urmat toti pasii din tutorial, imi reuseste modarea, dar nu imi apare acel folder LUN12345 (sau ceva de genul), despre care am tot citit pe net. In conditiile astea, nu stiu unde sa copiez jocurile, am incercat sa creez folder GAMES/GAMEZ, si multe alte variante, pur si simplu nu imi apare in multiman/gaia, jocul copiat. ai idee ce fac gresit?

    RăspundețiȘtergere
  42. Dupa ce ai facut jailbreak porneste instaleaza si porneste Gaia manger sau Multiman manager. Vei observa ca programul te va atentiona ca a creat un folder nou pe PS3 numit GAMEZ, acolo vei putea copia jocurile.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pai asta este chestia ca nu apare...in hdd0 este un folder, dar este games, am copiat si acolo si nu a mers. Am citit pe net ca ar trebui sa fie un folder GAMES, dar nu este...am creat eu in pc un astfel de folder, in care am bagat jocul, si apoi l-am copiat prin ftp pe ps3, nici asa nu a mers. A mai intalnit cineva aceasta problema? Sa reincerc modarea...vreo sugestie?

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu reincerca modarea. Ce managere folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  45. nu inteleg cand instalez gaia 2.05 imi da"an error occurred during the install operation(80029564)..pls help

    RăspundețiȘtergere
  46. Sterge versiunea veche de Gaia daca ai, inchide si porneste din nou consola, apoi instaleaza Gaia 2.05

    RăspundețiȘtergere
  47. si mai e ceva si nu stiu daca trebuie sa fie asa ..si la app_home/ps3_GAME/tot occurred imi da

    RăspundețiȘtergere
  48. Instaleaza si ruleaza ce scrie in tutorial aici la Update.

    RăspundețiȘtergere
  49. daca scrie la system information 3.55 ....este corec?...scz da chiar sunt noob la asta

    RăspundețiȘtergere
  50. Ai facut tutorialul asta? Ai macar consola modata?

    RăspundețiȘtergere
  51. pai daca am folderul cu app_home si install package crek e modata..asa scrie in tutorialul(app..ff bun)

    RăspundețiȘtergere
  52. nu stiu daca l;a system information trebuie sa scrie 3.55 Kmeaw

    RăspundețiȘtergere
  53. mai fac inca o data modarea...poate dupa nu mai imi da la gaia eroare

    RăspundețiȘtergere
  54. nu te juca cu modarile ca nu e bine. fa ce am zis la primul update.

    RăspundețiȘtergere
  55. pai am downloadat aia de la primul UPDATE am pus-o pe un stick si am incercat sa instalez...si eroare

    RăspundețiȘtergere
  56. Mda. Intra in recovery mode si da-i restore ps3 files. Pe stick sa ai fw 3.55 oficial. Dupa asta poti pune din nou din recovery cfw 3.55 kmeaw.

    RăspundețiȘtergere
  57. bag pe stick PS3UPDATE.PUP in folderul UPDATE din folderul PS3 si cand intru sa instalez kmeaw in recovery menu dau varianta 6 dupa dau select si start...astept pana se incarca..si dupa zice ca nu am nimic pe stick..ce-i de facut?

    RăspundețiȘtergere
  58. mai am si eu o scurta intrebare merge modata orice consola sau trebuie sa fie din lista lu` donely?

    RăspundețiȘtergere
  59. am vazut de ce imi da eroarea aia...am constatat ca la ultimul install...cand iti baga kmeaw mie mi se opreste pe la 40% si se restarteaza consola....si imi da eorile pentru ca nu este instalata complet...ai vreo idee?

    RăspundețiȘtergere
  60. @florin, ai raspuns la topicul cu intrebari.
    Partea cu instalatul complet nu stiu ce sa zic...mie parca de la 32% mi-a sarit la 100%. Nu stiu daca din cauza asta primim erori/freeze. Voi face oricum o reinstalare azi pe curat sa vad ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  61. Am si eu o intrebare am un ps3 60 de Gb merge sa pun fw custom sau trebe sa iau jailbreak

    RăspundețiȘtergere
  62. Jailbreak e cfw. Poti sa faci jailbreak pe orice consola ps3, cititi topicul cu Intrebari si nelamuriri.

    RăspundețiȘtergere
  63. mi-a reusit modarea cu multiman 1.14 si patcher lv2...dar acum nu-mi dau seama cum sa pun jocuri fara a folosi stickul....sunt multe jocuri mai mari de 4 gb...daca are cineva vreo idee...multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  64. pentru a pune jocuri prin FTP trebuie sa fiu conectat la internet?

    RăspundețiȘtergere
  65. Salut. Am reust modarea. Insa nu reusesc sa ii dau de cap cu transferul datelor pe consola. Am instalat FTP Server v1.2 (blackbox)insa cand dau sa il deschid imi da eroarea 80029519.
    Vreo idee cineva?

    RăspundețiȘtergere
  66. Da. Pai concluzia e una si sigura: la momentul asta jailbreak-ul cfw e foarte instabil. Jailbreak-ul prin stick e mult mult mai stabil. Practic cat l-am testat am avut 0 blocari. Dar si el are dezavantaje multe....

    RăspundețiȘtergere
  67. Ba uite am facut update de la 3.41 direct la 3.55 KMEAW si nu-mi merg jocurile,acuma fac update la OFW 3.55,trebuie sa dau restore settings ca sa-mi pun din nou KMEAW SAU NU?

    RăspundețiȘtergere
  68. nici mie nu imi gaseste nimic pe stick , in recovery mode , totul e facut ca in tutorial ! PS3/UPDATE/...

    RăspundețiȘtergere
  69. Iar fisierul de update e sub forma PS3UPDAT.PUP nu?

    RăspundețiȘtergere
  70. Daca am facut tot ce scrie acolo, dar am lentila arsa...efectiv nu imi vede nici un DVD inauntru consolei...pot sa joc jocuri de pe hard? astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  71. acum a mers , nu trebuia redenumit ! daca poti sa imi trimiti si mie eboot original ptr gran turismo us version ? xslvry@yahoo.com e email !

    RăspundețiȘtergere
  72. am instalat tot Oficual apoi custom firmware...apoi multiman ...am facut legatura prin FTP cu COMPU..si ps3...Dar imi spune sus in stanga INSERT BLU-RAY game disc...

    RăspundețiȘtergere
  73. Poti juca cu bluray defect insa unele jocuri vor boota, altele nu.
    Eboot pt jocuri din pacate nu am. Va recomand sa stergeti jocul si sa-l re-copiati e cel mai sanatos.
    Cand iti spune sa introduci bluray disc?

    RăspundețiȘtergere
  74. Deci..am copiat jocul in HDD inter al Ps3-uli si cand ii dau LAUNCH apare pe un ecran negru..PLEASE INSERT A DISC ORIGINAL..bla bla bla...si daca dau tasta "x" imi spune daca sunt sigur ca vreau sa ies in XBL sau ceva de genu asta..si ma trimite in meniul de baza a consolei

    RăspundețiȘtergere
  75. pai tre sa bagi un blu-ray original...neaparat..eu nu inteleg altceva...voi copiati jocurile de pe un hard extern pe hdd intern al ps3-ului

    RăspundețiȘtergere
  76. Deci..eu am copiat un joc din COMP ex. Virtu Tennis 3... si ca sa il joc tre sa boot-eze consola cu un DISC..orice disc de PS3 dar ORIGINAL...pentru boot...asa cred eu celputin... cineva in masaura sa imi raspunda sa o faca PLS...

    RăspundețiȘtergere
  77. Asa este. Puneti disc in PS3 pentru compatibilitate maxima. Cred ca s-a mai zis de 3 ori. Cititi si topicul cu nelamuriri va rog inainte sa intrebati ceva, poate gasiti acolo deja raspunsul.

    RăspundețiȘtergere
  78. frate nu ma lasa sa instalez gaia ma poate ajuta cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  79. e greu cu ala nu inteleg cum sa fac prin ala

    RăspundețiȘtergere
  80. cantanzaro zi-mi si mie pls ca nu gasesc si nu mai inteleg nimic...cum pot sa pun fisiere mai mari de 4 gb in format FAT32 in ps3 fara a folosi FTP ca nu am ruter.o explicatie mica...multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  81. are ceva daca imi da eroare la app_home/ps3_GAME/?sau nu conteaza in rularea jocurilor chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  82. @catanzaro27 daca joc off line mai primesc trofee.sau doar daca esti on line?

    RăspundețiȘtergere
  83. primesti trofee chiar daca joci offline dar nu le ai pe psn

    RăspundețiȘtergere
  84. salut a aparut cfw 3.56
    nu se mai poate juca oline nasol

    RăspundețiȘtergere
  85. salutare! de unde iau eboot-ul original pentru jocuri? e acelasi la toate sau fiecare are eboot separat? merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  86. salut poate sa imi spuna cineva daca am instalat si imi mergea acum ca a aparut 3.56 daca sterg tot ce am instalat sa il modez merge iarasi normal?

    RăspundețiȘtergere
  87. Se poate trece la fw 3.56 dar pierdeti modarea, aveti grija. Operatia de trecere de la CFW 3.55 la 3.56 nu o faceti direct prin update cand va cere sistemul. Mergeti intai in Recovery mode si faceti acolo update la 3.55 oficial mai intai, abea apoi faceti update cand va cere sistemul in meniu. Asta ca sa nu aveti cumva neplaceri sau sa va brick-uiti consola (doamne fereste).
    Eboot am mai spus, sunt unice pentru fiecare joc in parte. Puteti incerca sa luati de aici un eboot original: http://www.ps3news.com/forums/ps3-eboot-mods/ps3-eboot-bin-3-55-firmware-mods-link-requests-117168.html

    RăspundețiȘtergere
  88. LETS GET STARTED ON 3.56 STARTING ....NOW~!
    Follow these steps in the meantime! To sign into PSN and continue your gaming glory.

    Step1: Go to network
    Step 2: Connection settings
    Step 3: Select Custom
    Step 4: Go to DNS settings
    Step 5: Put both the Primary and Secondary IP settings as 67.202.81.137
    Step 6: Save
    Step 7: Sign in
    Step 8: Lick your middle finger and hold it up towards your tv while you watch as you are back on PSN

    RăspundețiȘtergere
  89. SALUTARE hehehe la pasul 8 florin
    uite eu nu am modarea facuta si am 3.56 oare daca o fac merge sau sa mai astept o sapt doua pina merge cu 3.56? ms

    RăspundețiȘtergere
  90. Nu poti face downgrade de la fw 3.56 la 3.55 pentru a face jailbreak. Daca aveti fw 3.56 instalat pe PS3 trebuie sa asteptati un CFW pt 3.56.

    RăspundețiȘtergere
  91. ms de raspuns astept pina iese fw 3.56 sper sa nu dureze mult

    RăspundețiȘtergere
  92. Din cate am auzit deja se lucreaza la un CFW 3.56 :)..deci sa speram ca in max 1 sapt 2 apare:).

    RăspundețiȘtergere
  93. Am o intrebare , sper sa ma ajutati....
    Pot sa fac acest jailbreak si sa ma pot juca daca am blu-ray`ul defect ? Stiu ca nu merg toate jocurile fara un disc in consola , dar macar dj hero si rock band ( nu vreau sa raman cu ele degeaba pt. ca numai imi merge blu-ray`ul )

    RăspundețiȘtergere
  94. Poti sa joci daca ai bluray defect. Fa tutorialul si foloseste ultimul Multiman 1.14.01. Nu garantez ca vor porni EXACT acele 2 jocuri dar poti incerc. Iti vor merge altele oricum.

    RăspundețiȘtergere
  95. Pina de curind am detinut un Xbox360 pe care l-am utilizat veo 3 ani.
    Am vindut X-ul si mi-am luat PS3.
    Am modat exact cum scrie aici pe blog cu Kmeaw 3.55 CFW.
    L-a inceput am avut unele probleme cu PS3 si Kmeaw, prin faptul
    ca l-a inceput mergeau backup-rile dar apoi consola ingheta si
    eram nevoit s-o inchid fortat ,de la spate.
    Am incercat si JB lui Geohot si unele EBOOT-ri modificate dar,
    cum spuneam mai sus, dupa freeze urma inchiderea consolei
    fortat prin power button.Am observat ca chestia asta face rau
    prin faptul ca nu mai puteam sa rulez backup-ri din nou, dupa
    ce repornea consola.(MERGEA BACKUP DE PE HDD INTERN PINA RESETAI SAU
    REPORNEAI CONSOLA. DUPA ASTA NU MAI MERGEAU. TOTAL FREEZE.)
    Momentan sunt tot pe Kmeaw si folosesc Multiman 1.14 si Ftp Server
    1.2 si FIX PERMISION, cred ca la mine rezolvare este urmatoarea:

    1= transfera jocul de pe PC pe HDD consolei cu FTP 1.2
    2= da FIX PERMISION la LAUN12345 dupa orice transfer pe hdd
    3= restart la consola
    4= ruleaza intai jocul de pe bvd original(ex=gt5)
    5= dupa ce porneste jocul original(ex=gt5) da QUIT
    6= rulea-za Multiman 1.14
    7= PLAY GAME

    Eu folosesc Kmeaw 3.55 CFW,FTP 1.2, MULTMAN 1.14, FIX PERMISION

    NU FOLOSITI L2 PATCH CA O SA STRICE CONSOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Deja am si terminat Uncharted 1 si 2 ,Killzone 2,Heavy Rain
    CONSOLA MEA CECHGO4 phat de 40 gb.

    goro_style@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  96. Blocarile erau la inceput pt ca manager-urile nu erau destul de dezvoltate. Acum au o versiune inaintata care pe permita sa fie cat mai aproape de bug free. Eu nu am scapat de freeze-uri pana nu am formatat hdd, pus OFW 3.55, apoi CFW Kmeaw 3.55 la loc, transferat jocurile pe hdd prin retea si rulat cu Gaia Manager 2.05. Asta e setup-ul meu. De atunci nici macar 1 freeze. Joc online, etc. Si jocuri noi nu vechi: Gran Turismo 5, Dead Space 2...

    RăspundețiȘtergere
  97. oare daca am facut update la 3.56 mai am vreo sansă? :-(

    RăspundețiȘtergere
  98. @catanzaro27 : am o problema ,nu mai am sonor la nici un joc.care e problema?ms

    RăspundețiȘtergere
  99. problema e ca trebuie sa te duci la setari daca ai hdmi sa setezi sunetu prin hdmi

    RăspundețiȘtergere
  100. gata am rezolvat era de la hdmi trebuia sa dau ON nush ce setare.ms mult

    RăspundețiȘtergere
  101. Intru in multiman ,selectez un joc..intru in joc...ies afara din joc intru iar in multiman ,selectez alt joc si imi ramane tot primul joc.Ce e de facut?

    RăspundețiȘtergere
  102. Hm, ciudat. N-am mai auzit de asta. Ce versiune de multiman folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  103. salut,am firmware 3.41 si vreau sa pun 3.55 sa il modez.
    am descarcat 3.55 oficial si mai de parte cum fac update ptr ps3?
    pun firmwareul oficial pe stick si il introduc in ps3?

    RăspundețiȘtergere
  104. Oameni buni,ajutati-ma,as vrea sa-mi cumpar un PS3 gata modat de la o persoana care se ocupa cu modari (precizez este un PS3 slim nou).Aceasta persoana m-a asigurat ca-mi va merge toate jocurile.Problema este alta ca nu stiu cum se procedeaza pt.a juca un joc de pe PS3,ca pe DVD nu il pot pune ca la XBOX.
    Vad ca sunt destule probleme cu rularea jocurilor.
    Va rog daca se poate sa-mi explice cineva pas cu pas cum se procedeaza cu jocurile ce le iau de pe trackere si vreau sa le joc.

    MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  105. Cititi tutorialul lume, apoi puneti intrebari. Va rog eu. Daca nu aveti chef cautati pe google sau vorbiti cu prieteni. Va ajut dar deja m-am saturat sa raspund la aceasi intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  106. merge la cineva virtua tenis3 ? la mine nvrea sa o ia deloc... la fel si black ops ! momentan !

    RăspundețiȘtergere
  107. Da am gasit,dupa ce am pus intrebarea.
    Dar totusi nu inteleg ceva,cum conectez PS3 la PC?

    RăspundețiȘtergere
  108. Pe bune nu mai raspund, ai tutorial deasupra acestui tutorial.

    RăspundețiȘtergere
  109. salutare ceva update on 3.56? pe cind ar fi cracked si versiunes asta

    RăspundețiȘtergere
  110. O sa aveti stire/tutorial nou cand apare!

    RăspundețiȘtergere
  111. Salut am o consola modata cu ps3 Break vers OFW e 3.41. Inainte jucam foarte mult pe psn.. dupa modare nu am mai intrat de ceva timp pe psn dar intre timp eu tot am jucat pt trofeie adica orice joc inceput sa iau platina , acum cred ca am peste 20 de platine.
    Am vazut ca este optiunea cu CFW kameaw si poti intra si pe PSN. CE ziceti sa renunt la Jailbrakul prin stick si sa trec la CFW kameaw.... Sunt riscuri mari.??

    Inca ceva daca trec pe kameaw sa imi zica cineva daca inca mai merge sa poti intra pe PSN cu DNS-ul modificat.. ?

    RăspundețiȘtergere
  112. Inca nu ai trecut? Pai grabestete ca mult nu mai tine dns-u, acuma inca merge. Macar sa-ti sincronizezi trofeele.

    RăspundețiȘtergere
  113. unde gasesc un ftp server compatibil cu kmeaw firware , ftp din gaia nu imi merge

    RăspundețiȘtergere
  114. Ai tutorial aici de copiere jocuri de pe pc pe ps3. Acolo ai si program. CITITI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  115. a mers la mine dar nu imi mai merge little big plannet 2 imi da o eraore daia cu 9000232 etc. am avut ininte jailbreack din ala cu stick ce trebuie sa fac la jocuri ca sa mearga ??

    RăspundețiȘtergere
  116. Salut.
    Am modat consola cu cfw 3.55 WANINKOKO_V2. Nu reusesc sub nici o forma sa fac Mafia II sa mearga. Am modificat eboot.bin cu program eboot de la multi manager, am modificat manual si imi da aceiasi eroare: "Game Data check faild. Please delet Game data from hdd and run again."Ce pot face? in game data nu este nimic. Ar trebui sa trec pe alt cfw? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  117. Nu stiu cum se comporta WANINKOKO v2. De ce nu ai pus Kmeaw la care am pus tutorial? Ce manager folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  118. Multiman, deoarece gaia nu imi merge, nu se instaleaza imi da o eroare 8xxx. Nici ftp server nu se intaleaza. Daca pun kmeaw direct peste wanikoko exista riscul de brick0uire, sau trebuie sa revin intai la 3.55ofw?
    Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  119. eu zic sa treci la ofw 3.55 dupa aceea sa pui kmeaw 3.55. atata timp cat ne merge nu are de ce sa nu iti mearga si tie. ai sus tutorialu urmeaza pas cu pas si iti merg majoritatea jocurilor. manager recomand gaia de la 2.05 in sus si multiman de la 1.15.00 in sus

    RăspundețiȘtergere
  120. AM KMEAW 3.55 LV2 SI MULTIMAN nu pot sa pornesc god of war3 ajutati-ma

    RăspundețiȘtergere
  121. stie cineva cum pornesc god of war 3 ala luat de pe filelist merg vreo 20 de jocuri fara dvd in consola da asta nu vrea

    RăspundețiȘtergere
  122. pai tu ai raspuns , nu toate jocurile merg fara disc inauntru. daxca ai kmeaw. sterge lv@ , fix permision. instaleaza gaia 2.05 in sus si multiman 1.15.0 in sus si merge

    RăspundețiȘtergere
  123. pai lv2 nu prea merg, merg cu gaia dar cele facute beacup cu multiman cu gaia cum se face imi explici te rog

    RăspundețiȘtergere
  124. explicami te rog cum sa fac as vrea sa joc god of war
    am instalat gaia 2.07 si multiman dar am instalat si lv2 si fix permision trebuie sa le dezinstalez pe allea si cum fac explicami

    RăspundețiȘtergere
  125. lasa-mi o adresa de mess sa un nr de tel ca te sun sa imi explici sau intra aici sefu_valy@yahoo.com sant incepator am ps3 de 1 saptamana si l-am modat singur ,mersi

    RăspundețiȘtergere
  126. e cineva pe aici?????????????
    ajutati-ma

    RăspundețiȘtergere
  127. Nu pui nici un lv2. Pui Gaia 2.07 sau multiman 1.15.02 si ajunge. Copiezi gow3 pe ps3 cu Ps3 ftp server 1.2 (blackbox), il iei de aici: http://db.tt/GtHEnMD si atat. Sa ai un joc original in consola. Trebuie sa mearga asa.

    RăspundețiȘtergere
  128. Salutare! - Cum folositi PS3 proxy de aici? http://psx-scene.com/forums/f6/simple-ps3-proxy-psn-firmware-version-bypass-released-79417/index20.html
    Unde anume se pune IP-ul PS3-ului in acest program? Merge si daca ai conexiune wireless?

    Merci anticipat de raspuns!! Se pare ca nu se mai conecteaza utilizand ip-ul 67.202.81.137 la DNS :(

    RăspundețiȘtergere
  129. Mai, nu stiu cine va tot baga prostiile astea in cap? DNS merge foarte bine. Lasati alte alternative atata timp cat dns merge, e cel mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  130. man astia comentea-za ca-m mult aici pe blog,poate nu u inteles mesajul:

    e blog frate,(omul si-a da cu parerea) nu pui intrebari, nu raspunzi( decit daca esti intrebat)si nu iti da-i tu cu parerea ca nu e blogul tau!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  131. Mda. M-am obisnuit deja cu intrebarile astea si am observat ca multi sunt copii...

    RăspundețiȘtergere
  132. Salutare
    a reusit cineva sa joace online dupa 27.01.2011 ?

    RăspundețiȘtergere
  133. Citim si noi comentariile anterioare?
    Trebuie sa ma apuc sa fac un sistem mai ok de postare a comentariilor sa nu mai arunce toti asa usor cu comentarii fara fond.

    RăspundețiȘtergere
  134. auziti....mie cu DNS-ul ala nush daca merge ca nu am apucat sa il incerc...deoarece cand vreau sa intru intr-un anumit joc la online...imi spune sa fac update 1.02...ce e asta...eu am 3.55 Kmeaw...deci sa fac update?

    RăspundețiȘtergere
  135. Ala e update la joc, poti sa faci. Singurul update care nu trebuie facut e update de sistem.

    RăspundețiȘtergere
  136. salut ceva update on 3.56? nu e cracked inca?

    RăspundețiȘtergere
  137. a gasit cineva vreo modalitate sa joace god of war fara dvd in consola va rog sa raspundeti nu am nici un dvd si costa prea mult sa cumpar

    RăspundețiȘtergere
  138. De cfw 3.56 veti auzi aici pe blog cand apare.
    Cat priveste jocurile ce nu le puteti juca din cauza ca nu aveti un disc original in consola: hai mai fiti seriosi, nu aveti 25 ron sa cumparati cel mai vechi joc pe care il gasiti de ps3?

    RăspundețiȘtergere
  139. salut am si eu o problema imi da eroare la dns cand vreau sa ma conectez. mai merge smecheria cu dns-ul ?

    RăspundețiȘtergere
  140. Merge DNS-ul foarte bine. N-ati facut voi ceva setari bune...

    RăspundețiȘtergere
  141. Salut! Am PS3 Slim cu 3.55 Daca fac aceasta modare exista vreo sansa sa il brick-uiesc? Multumesc, Astept raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  142. daca urmezi pasii de sus si sfaturile date in comentarii cu siguranta nu ai cum sa brickuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  143. ptr DNS trebe neaparat sa fie cu cablu de retea sau poate si cu whireless? mersi

    RăspundețiȘtergere
  144. N-am incercat dar teoretic trebuie sa mearga si prin wifi.

    RăspundețiȘtergere
  145. se pare ca faza cu DNS a picat. asteptam alte metode :)

    RăspundețiȘtergere
  146. Da, se pare ca din dimineata asta nu mai merge faza cu DNS-ul. Asteptam CFW 3.56.

    RăspundețiȘtergere
  147. Am facut tot, dar nu stiu cum sa joc un joc.

    Am downloadat NFS, de exemplu, unde il pun pe HDDul extern? Trebuie sa fac niste foldere cu nume exacte?

    RăspundețiȘtergere
  148. Vezi ca ai tutorial cum sa copiezi jocuri pe consola. Citeste blogul!

    RăspundețiȘtergere
  149. Am uitat sa precizez, am instalat si multiMAN, HDDul extern e FAT, dar nu-l vede PS3ul, aici ma incurc.

    RăspundețiȘtergere
  150. catanzaro27: nu vreau sa copiez pe consola, vreau sa-l joc de pe HDD extern, am cautat asta si nu gasesc tutorial. :(

    RăspundețiȘtergere
  151. Nu recomand sa pui jocurile pe hdd extern si sa le joci asa pt ca foarte multe jocuri nu pornesc de pe hdd extern...

    RăspundețiȘtergere
  152. Am kmeaw 3.55 pus cu ultimul miltiman si grandturismo 5 pus pe hdd intern, si cand ii dau drumu la joc imi ramane ecran negru. Precizez ca nfs merge perfect. Va rog sa imi dati un sfat ce pot face . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  153. Ai avut consola jailbreak-uita inainte cu 3.41? Daca da atunci nu ai citit tot tutorialul, ai rezolvare acolo. Daca nu ai avut-o modata inainte incearca cu alt manager, exemplu Gaia 2.07

    RăspundețiȘtergere
  154. am modat si eu consola aseala cu cfw,este prima modare a consolei.nu am modato din recovery mode ci direct din Settings-->System Update-->Update via Storage Media(CFW 35.5 si CFW Kmeaw),dupa care am bagat FIX PERMISSIONS 3.55 si gaia manager 2.05.cind am instalat gaia consola sa blocat,deblocarea ei reusind-o doar prin scoaterea stecherului de alimentare.dupa repornire am intart in gaia,de data asta cu succes,am bagat assassin creed din pc cu ajutorul tutorialui de aici de conectare ps3-pc(foarte simplu si util)problema aici apare cind am dat prima data sa intru in joc mi-a aparut ceva de genul""ebbot.bin"".am dat ok,consola a intrat in meniul ei.acuma intru din nou in gaia dau pe joc iar consola revine in meniul ei fara a mai aparea ceva legat de ebbot.ce este de facut????

    RăspundețiȘtergere
  155. am uitat sa specific ca am cd original in consola.de asemenea faptul ca prin modarea pe care am realizat-o eu am salvarile de la jocurile originale pe care le-am jucat

    RăspundețiȘtergere
  156. Hai ca asta e tare. Daca nu reusesti sa pornesti jocu eu zic sa vinzi consola...

    RăspundețiȘtergere
  157. sa incerc deci cu multiman???in loc de gaia.
    pur si simplu cu gaia nu imi merge.dau pe joc si imi iese din gaia iar in meniul consolei nu gasec decit jocul original din consola

    RăspundețiȘtergere
  158. Doamne multi mai sunteti! Pai porneste omule jocul, ce mai vrei? Apasa X pe el. Cum porneai un joc original pe PS3?

    RăspundețiȘtergere
  159. :)))astai buna nu mai inteles
    intru in gaia dau pe joc sa il pornesc dupa care imagine neagra 10 secunde apoi imi intra in meniul consolei.

    RăspundețiȘtergere
  160. E NORMAL. Asa face gaia sau orice alt manager. Asta e rolul lui, sa incarce imaginea jocului. Dupa ce iti iasa in meniu pornesti jocul. Nu ai intuit atat incat sa te uiti daca imaginea discului pe care l-ai bagat in ps3 s-a schimbat?

    RăspundețiȘtergere
  161. am citit tutoriale ca trebuie sa apara in meniul principal dar mie acolo nu imi apare decit jocul original.am intrat si in el si tot nimic,imi ruleaza jocul original

    RăspundețiȘtergere
  162. Atunci ceva nu faci ok. De aici din Tg Mures n-am cum sa-ti spun.

    RăspundețiȘtergere
  163. modai si eu consola si cind dau sa intru in joc imi apare.....to play game,you must insert the disk foolwin disc
    insert the disk,and the start,the game again
    (8001003d)
    ce trebuie facut??
    am cd original in consola si gaiamanager
    merge sa ai in aceelasi timp pe consola si gaia si multiman??

    RăspundețiȘtergere
  164. mai baieti tari de cap mai sunteti faceti ce scrie la modare si va merge 100% eu am facut exact ce scrie acolo si imi merg 12jocuri fara dvd in consola am si eu o problema cu god of war dar o sa cumpar un dvd original si o sa se rezolve
    nu va mai faceti atatea probleme ca nu va merge vedeti ca nu faceti voi ceva cum trebuie
    alt dns nu se gaseste ca nu se mai conecteaza cu ala

    RăspundețiȘtergere
  165. merge sa ai mai multe managere pune linistit si multiman

    RăspundețiȘtergere
  166. mai stie cineva alte D.N.S-uri pentru conectare online/????????????????

    RăspundețiȘtergere
  167. am firmware 3.41 si vreau sa pun 3.55

    cum fac?

    MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  168. Ghici? Urmeaza tututorialul asta la care ai postat comentariu. Ai postat un comment dar nu te-ai obosit sa citesti unde il postezi...

    RăspundețiȘtergere
  169. vedeti ca nea anonimu ala de mai sus cu jocurile ca nu ii merge spunea ca a a facut modarea din xmb. nu din recovery mode. eu recomand din recovery, sa instaleze gaia 2.07 sau multiman 1.15.04 si fara sa mai instaleze fix permision sau lv2. omu chiar el a scris ca a facut din XMB. ceea ce nu e corect

    RăspundețiȘtergere
  170. MULTUMESC!pt.ajutor
    Scuze pt.deranj,m-ai ajutat foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  171. sunt anonimul de mai sus care nu imi mergeau jocurile si care am facut modarea din xmb.problema era si nu am vazut pina acuma nici un tutorial cu aceasta chestie la copiera jocului pe stick.deci dupa ce se dezarhiveaza un joc se creaza un foder si subfolder.trebuie copiat doar ce este in subfolder(nici denumirea subfolderului nu se copiaza)

    RăspundețiȘtergere
  172. sal,am incercat si eu cu un 40g phat ,ofw,cfw,gaia si nimik,gaia nu porneste nici multiman nici un .pkg am incercat si fix permision tot nimik am incercat si a doua oara de la capat am ziss ca am gresit undeva dar tot nu pot sa rulez nici un .pkg ramane imaginea neagra indiferent de ce manager folosesc daca poti sa ma ajuti

    RăspundețiȘtergere
  173. Du-te cu consola la cineva care stie sa modeze un ps3, probabil nu faci ceva cum trebuie. Poti reface jailbreak-ul inainte insa formateaza-ti hdd. Poate asa ai mai multe sanse de succes.

    RăspundețiȘtergere
  174. sal..am incercat sa caut o intrebare asemanatoare,sa nu ma aflu si eu in treaba dar nu am vazut...am facut tot ce spune in tutorial,am copiat jocul cu gaia si TC,apar in gaia jocurile,bag dvd original in ps3,pornesc din gaia,iese in meniu,merg la jocu original,apare imaginea incarcata dau X,black screen 5,6 sec si revine la meniul initial...la wintersports 11,mi-a aparut this game saves data automaticaly->checking trophy->black screen si revine la meniu...ceva sugesti?

    RăspundețiȘtergere
  175. Incearca cu Multiman, daca nu merge nici cu el atunci voi modifica putin tutorialul pentru rularea jocurilor. Urmeaza ce voi scrie acolo, posibil sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  176. k,ms...am incercat cu multiman 1.15.05 si mi-au mers 2/3 jocuri fara cd, ms mult

    RăspundețiȘtergere
  177. am formatat si ahd acum si tot nu o ia din loc,imi apar cele doua fisiere in plus dar nici o aplicatie nu ruleaza,ramane in black screen

    RăspundețiȘtergere
  178. Salut , am si eu o problema cu Gaia am incercat sa rulez un joc , imi iese atomat din Gaia in momentul in care ii dau launch , prima data mi-a dat o eroare referitoare la " e-boot " , versiunea care am avuto inainte era 3.42 , iar acum imi apare eroarea 80028F14 " An error during the start operation .

    Ce este de facut ?

    RăspundețiȘtergere
  179. salut, am ps3 fat 40gb, unitate optica moarta (nu stiu fix ce are dar nu citeste nimic - probabil lentila) am instalat cfw 3.55, multiman 1.15 si gaia 2.07; lv2 patcher 1.31 si fix permissions 1.00. Reusesc sa pornesc Fallout 3 si Metal Gear 4 de pe hdd extern. Cand incerc sa pornesc tekken 6, street fighter 4, marvel vs capcom 3, mafia 2,collin mcrae dirt 2 primesc eroarea "The game data is corrupted. You must delete the game data to play this game". Nu am informatie salvata, si am sters prin ftp tot ce am gasit in folderul "gamez" de pe hdd intern al ps3, chiar am formatat tot hdd si am instalat totul de la 0 si tot nu a mers. Ceva idei?

    RăspundețiȘtergere
  180. salut , trebuie sa stergi folderul game data ;) , este mentionat si in tutorialul de mai sus . spunemi si de unde scoti jocurile ?

    RăspundețiȘtergere
  181. cred ca am rezolvat-o,,sau s-a rezolvat singura :)).dupa ce am lasat consola cu tutorialul de mai sus instalat vreo 1 ora cat am cautat un cd cu gt5 prologue si am instalat jocul am incercat inca o data sa intru in roger manager si a mers am salvat si jocul totul a functionat ca la carte .ms mult

    RăspundețiȘtergere
  182. se pot juca jocuri ps2 luate de pe filelist pe o consola ps3 fat de 60gb modata cu kmeaw

    RăspundețiȘtergere
  183. Felicitari si multumim pentru tutorial! Foarte bun, clar si complet. Totul a mers fara probleme.
    Si felicitari pentru rabdarea cu care raspunzi pana si la cele mai stupide si repetitive intrebari! Sper sa te mai tina nervii!
    Totusi am si eu o intrebare. La un moment dat dupa ce am instalat 3.55 Kmeaw, am facut un back-up la consola, am schimab hardul, am pus ofw 3.55 si ulterior din nou 3.55 Kmeaw. Crezi ca este vreo problema daca acum fac restore dupa backup-ul creat initial?

    Merci anticipat pt raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  184. Mersi Mihai, raspunsul e: Nu. Backup-ul se face la salvari de jocuri, muzica, filme si ce mai ai pe acolo. Backup-ul nu contine sistem de operare sau altceva.
    Cat priveste intrebarea dinaintea ta: INTELIGENTA. Uite in sfarsit o intrebare interesanta. Practic PS3 de 60gb si cel de 80gb ntsc sunt singurele care ruleaza jocuri de PS2. Acum nu pot sa zic nimic de compatibilitatea CFW Kmeaw cu backup-urile PS2 dar poti incerca Anonim. Chiar sunt interesat de rezultat. Posteaza dupa ce incerci, voi posta intrebarea la Nelamuriri sa stie si altii.

    RăspundețiȘtergere
  185. ar trebui sa existe si un emulator pentru jocurile ps2 o sa caut mai mult si poate o sa jucam jocuri de ps2 pe un ps3 modat cu kmeaw

    RăspundețiȘtergere