luni, 30 ianuarie 2012

PS3 RSOD fix!

20120130-172106.jpg

Daca mai tineti minte acum mult timp, pe cand apareau primele CFW pentru 3.41 sau 3.55, au fost unii nefericiti care au patit sa primeasca un RSOD (red screen of death) ca urmare a flash-urii gresite a unui firmware gen CFW Waninkoko.

Trebuie stiut ca RSOD se manisfesta in 2 feluri: hardware si software. Odata primit mesajul RSOD, asa cum il puteti vedea si in poza de mai sus, consola PS3 devine piesa de mobilier. Nu mai boot-eaza, nu mai functioneaza normal. Orice incercare de flash-uire de soft nou se va solda cu un esec. Iata insa ca unii hackeri iscusiti au reusit sa dezvolte un fix pentru problema aceasta si l-au facut public. Acest fix rezolva RSOD-ul software, cel hardware nu poate fi reparat. Ce trebuie sa faceti:

1. Intrati in recovery si mergeti la system update
2. Instalati firmware patch-uit NORSOD pentru a putea boota in meniu
3. Instalati rsodfix.gnpdrm.pkg
4. Rulati rsodfix
5. Reporniti PS3-ul si instalati ce firmware doriti.

Daca dupa aceasta procedura eroarea cu RSOD revine inseamna ca aveti o eroare hardware si din pacate nu poate fi corectata.

Download:
NOTHEROS 3.55 PUP
rsodfix.gnpdrm.pkg

Un comentariu:

  1. poate reusesc si ei sa obtina ultimele key-uri pentru CFW 4.0 pana sa intre ACTA in viguare ca degeaba o sa avem consolele decodate daca nu avem ce pune pe ele

    RăspundețiȘtergere