sâmbătă, 25 februarie 2012

JB2USB - o noua clona True Blue!


De ceva vreme True Blue a fost lansat si posibilitatea rularii de backups noi aparute pe un PS3 modat cu fw 3.55 a devenit din nou posibila. Nu a trecut mult si prima clona dupa True Blue numita JB-King a iesit la lumina zilei si promitea acelasi lucru pentru mai putini bani. Ei bine o noua clona de True Blue a iesit si se numeste JB2USB.

Acest nou stick usb promite exact aceeasi functionalitate pe care o are True Blue si anume rularea de backups ce necesita fw egal sau mai mare cu 3.6+ pe CFW 3.55. Rularea backup-urilor se va putea face de pe hdd intern sau extern, nu necesita pornirea consolei cu eject sau alte artificii. Singura conditie este instalarea unui CFW special al stick-ului peste fw 3.55, cum este si acum necesar pentru True Blue, si stick-ul JB2USB sa fie introdus in usb-ul consolei. Daca stick-ul nu este introdus in usb si consola porneste fara el, softul 3.55 reactioneaza ca unul oficial. Ceea ce diferentiaza acest stick de True Blue si JB-King este factorul cel mai important: pretul. Pentru 20$ puteti comanda acest stick.

Asadar se pare ca "razboiul" clonelor a inceput :) si asta avantajeaza doar pe cei cu consolele modate care vor avea acces la solutii tot mai ieftine de modare a PS3-ului.

JB2USB

4 comentarii:

  1. catanzaro27 posteaza tu anuntul unde vrei daca este interesant
    Cum puteti copia jocuri mai mari de 4 GB pe de pe un stick in hardul intern.
    In primul rand nu trebuie sa aveti in joc o fila
    mai mare de 4 GB.Creati un folder gol Bless pe stick dupa care copiati pe rand filele mai mici
    exact ca in folderul original de pe PC.Pe stick nu dati copii la folderul PS3_GAME de pe PC deoarece ete mai mare ci creati unul pe stick dupa care copiati pe rand in el subfolderele.
    Sa zicem ca jocul are 7 GB.Pe stick in folderul cu Bless am bagat 3,80 GB iar restul leam copiat in afara folderului Bless.Bagati stickul in consola intrati in File mananger din multiman dati copii iar jocul se copiaza in folderul games din consola.Dupa ce sa copiat intrati in BLESSul copiat PS3_GAME urmat de folderul USRDIR(aici sunt folderele cu cei mai multi GB}il lasati deschis mergeti cu sageata cursor pe stick si dati copy pe restul jocului care se va salva automat in USRDIR.JOCUL SA COPIAT SI IL PUTETI RULA. catanzaro27 daca vrei pozi sa il reformulezi daca nu sa inteles.Postat de Marius din Arad

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai am tutorial in partea de sus a paginii...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu daca mai am rabdare ..cred ca o sa incerc acest nou jb2...sper sa fie ceva de capul lui..intrebarea e cand apare si la noi sa-l putem cumpara

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi aici un site dar nu stiu cat de real e acest stick, mai bine asteptam o confirmare video.
    www.ps3breakstore.com/jb2usb.html

    RăspundețiȘtergere