vineri, 6 aprilie 2012

Clonele True Blue contraataca


Razboiul clonelor continua (ce tare suna) si producatorii clonelor de True Blue ataca informatiile date de echipa True Blue printr-o informatie publicata pe site-ul propriu.

Este vorba de producatorii clonei JB-King care ruleaza in acest moment ultimul fw 2.5 al stick-ului True Blue si care au postat astazi pe site-ul lor cum ca intradevar posibilitatea formatarii HDD din PS3 este posibila dar ca vor rezolva acest "inconvenient" in maxim 1 saptamana. Problema nu sta in firmware-ul rulat de stick (fie ca e clona sau True Blue original) ci defapt in eboot-urile backup-urilor ce sunt necesare pentru ca acestea sa porneasca pe consolele modate. Acestea lansate de PARADOX (echipa ce lucreaza impreuna cu cei de la True Blue), detecteaza stick-ul ca fiind o clona si va executa in consecinta un format al HDD PS3-ului si coruperea firmware-ului consolei. Deocamdata cei de la JB-King fac apel la cei care folosesc clona lor sa nu ruleze backup-urile de mai jos care au deja acest eboot modificat:

機動戦士ガンダムUC
FINAL FANTASY XIII-2
Silent Hill Downpour
Snipers - Invisible, Silent, Deadly
Tales of Graces
STREET FIGHTER X TEKKEN
Top Gun: Hard Lock

Eh, nu-i stres, hotii nu se omoara intre ei (doar isi fura caciula unul de la altul in cazul nostru) si duc mai departe smecheria ;) Ce iti e si cu scena asta a jailbreaking-ului.

Stire JB-King

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu